Λόγω επικινδυνότητας κόβονται τα δέντρα από την αυλή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

1:57 μ.μ. - Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020
01:11 μ.μ. - Παρ, 13/57/2020

Τι απαντά ο Διοικητής Εμμ. Καλλιονάκης στον Ηχώ 99,8 για την αξιοποίηση του χώρου και τη φύτευση νέων κατάλληλων δέντρων

Σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Μανώλης Καλλιονάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της κοπής δέντρων που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες λέγοντας ότι γίνεται κατόπιν υπόδειξης της Πυροσβεστικής λόγω επικινδυνότητάς τους και την αποφυγή ατυχημάτων. Επίσης ο χώρος που καταλαμβάνουν κάποιοι κορμοί δέντρων θα πρέπει να ελευθερωθούν ώστε να έχει ανεξάρτητη είσοδο η κλινική covid και να διευκολυνθεί η είσοδος των νοσούντων με φορείο προς την κλινική. Με τον τρόπο αυτό οι λοιποί ασθενείς θα εισέρχονται από άλλη είσοδο στο Νοσοκομείο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

hxonews
hxonews

Επίσης τα δέντρα και άλλα προβλήματα, με εργάτες να απομακρύνουν καθημερινά τα φύλλα γιατί υπάρχει κίνδυνος να φράξουν οι αγωγοί. Στο παρελθόν μάλιστα έχουν γίνει ατυχήματα από κλαδιά που έσπασαν και εισχώρησαν , σπάζοντας τα τούβλα, σε δωμάτιο της χειρουργικής, κλαδιά έχουν τρυπήσει τη στέγη που οικίσκου που στεγαζόταν το ΕΚΑΒ, προκλήθηκαν επίσης ζημιές στον χώρο των αρχείων. Στο χώρο αυτό που θα προκύψει από την κοπή δέντρων θα φυτευτούν νέα δέντρα, κατάλληλα. Επιπλέον θα γίνει ράμπα για τα φορεία αλλά και υπάρχει σχεδιασμός για μια ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής οξυγόνου, εξήγησε ο κ. Διοικητής.

-

hxonews
hxonews