17 νέες προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:57 π.μ. - Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020
11:10 π.μ. - Τετ, 14/57/2020
Image: 17 νέες προσλήψεις στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ο Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου Εμμ. Ανδρεαδάκης στον Ηχώ 99,8

Την κατάσταση στα νοσοκομεία του Λασιθίου περιέγραψε ο Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του νομού κ. Εμμ Ανδρεαδάκης. Σε γενικές γραμμές όπως είπε είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και γίνονται συνεχώς προσπάθειες αναβάθμισης των υπηρεσιών και ενίσχυσης με προσωπικό. Ειδικότερα για το δεύτερο υπάρχουν περιπτώσεις που προκηρύξεις για την πρόσληψη γιατρών βγαίνουν άγονες γιατί, για διάφορους λόγους, δεν υπάρχει ενδιαφέρον όπως με τη θέση Αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Διοικητής απαντώντας σε συνέχεια σε σχετικό ερώτημα είπε ότι συμπληρώθηκε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου με τους αιρετούς εκπροσώπους των ιατρών και των εργαζομένων και η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε πρόσφατα σε ΦΕΚ. Μπορεί στο Δ.Σ. να μην συμπεριλαμβάνονται οι Διοικητές των Νοσοκομείων Ιεράπετρας και Νεάπολης όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Δ.Σ. δεν ενδιαφέρεται για τα ζητήματα που απασχολούν τις συγκεκριμένες δομές υγείας. Πρόσθεσε ότι προκηρύσσεται θέση Παθολόγου για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Επιπλέον μετά από συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και την 7η ΥΠΕ προκηρύσσονται 17 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων. Σε επίπεδο νομού προκηρύσσονται 8 στη Σητεία, 13 στον Άγιο Νικόλαο και 1 στη Νεάπολη

Τέλος σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού είπε ότι τα νοσοκομεία του νομού είναι σε ετοιμότητα, ευτυχώς η κατάσταση εξελίσσεται καλά και κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται.