Στις 6 Μαρτίου η μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης για την οικογένεια που έχασε από φωτιά την επιχείρησή της στο Μύρτος

8:48 π.μ. - Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
08:02 π.μ. - Δευ, 24/48/2020
Image: Στις 6 Μαρτίου η μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης για την οικογένεια που έχασε από φωτιά την επιχείρησή της στο Μύρτος

Στο Απόλλων Παλλάς με Μανώλη Αλεξάκη και άλλους καλλιτέχνες – Οι αποφάσεις της άτυπης συνεδρίασης του Τ.Σ. Μύρτου

Ηδιοργάνωση μουσικής εκδήλωσης αλληλεγγύης προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια από το Μύρτος η επιχείρηση – καφέ της οποίας έπιασε φωτιά τις προηγούμενες μέρες ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό, αποφασίστηκε στην άτυπη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Μύρτου.

Ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Παντελάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 ευχαριστώντας τους ανθρώπους και τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων και όπως αποφασίστηκε η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή στις 6 Μαρτίου με το συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκης και του Μανωλιούδη . Θα εκδοθεί και μπλοκάκι έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να στηρίξει την όλη προσπάθεια να το κάνει ακόμη και σε περίτπωση που δεν θα μπορέσει να έρθει στην εκδήλωση.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παντελάκη:

-

Θέλησε ακόμη να ευχαριστήσει ανθρώπους που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στον καθαρισμό και άλλες εργασίες της επιχείρησης που κάηκε αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς που διεξάγονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως άλλωστε ανάρτησε ο κ. Παντελάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Πραγματοποιήθηκε η άτυπη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κου Μπινιχακη και προέδρου του συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Συλλόγου καταστημάτων εστίασης Ιεράπετρας (που ανέλαβε και τα διαδικαστικά), του Συμβουλίου του Ενιαίου αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύρτου, του Προέδρου του Συλλόγου γονέων Μύρτου και πλήθους κόσμου και αποφασίστηκαν:

1.Η πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης στο Απόλλων Παλλάς, με το συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκη, την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

2.Οριστηκε οργανωτική επιτροπή εκδήλωσης

3.καθορίστηκε τιμή πρόσκλησης.

4. Τιμή ενίσχυσης

5.Λαχειοφόρος αγορά

Η Τοπική Κοινότητα Ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στην συνάντηση».

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύρτου

Αλέκος Παντελάκης