Θάνατος Μελίνας - Διακόπηκε πριν αρχίσει η δίκη

11:04 π.μ. - Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020
11:09 π.μ. - Πέμ, 17/04/2020
Image: Θάνατος Μελίνας - Διακόπηκε πριν αρχίσει η δίκη

Τα κωλύματα που οδήγησαν σε νέα ημερομηνία - Εξοργισμένος ο πατέρας της μικρής

Διακόπηκε πριν καν αρχίσει, όπως είχε γράψει το Cretalive (Δείτε ΕΔΩ), η εκδίκαση στο Ηράκλειο, της υπόθεσης θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο που συμμετείχε στην επέμβαση του 4χρονου κοριτσιού, παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2015.

Η δίκη διεκόπη για την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, και αυτό γιατί η πρόεδρος δήλωσε αποχή λόγω κωλύματος. Αποχή δήλωσε και η αναπληρωματική Πρόεδρος και με πράξη προέδρου ορίστηκε άλλος πρόεδρος στην σύνθεση της έδρας.

Ωστόσο για υπηρεσιακούς λόγους η δίκη διακόπηκε για τις 25 του μήνα. Αυτό που τονίστηκε από την έδρα είναι ότι λόγω έλλειψης αιθουσών, είναι εξαιρετικά δύσκολο να οριστεί άλλη ημερομηνία για διακοπή, καθώς ήδη υπήρξε ένα ζήτημα, αφού την ίδια ημέρα συνήγορος υπεράσπισης έχει προγραμματίσει ιατρικό ραντεβού.

hxonews

Στο άκουσμα της διακοπής υπήρξε οργισμένη αντίδραση από την πλευρά των συγγενών της μικρής Μελίνας. "Είμαι εξοργισμένος" είπε ο πατέρας της , "ντροπή" φώναζαν οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του παιδιού.

"Πώς θα κοιμηθείς το βράδυ;" ρώτησε κάποιος από την πλευρά του παιδιού τη συνήγορο της κατηγορουμενης Αλεξάνδρα Σπανάκη

Πηγή Cretalive