9 ακόμα υποψήφιοι του συνδυασμού «Ενότητα, Συνεργασία, Ανάπτυξη»

8:35 π.μ. - Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
08:04 π.μ. - Πέμ, 25/35/2019
Image: 9 ακόμα υποψήφιοι του συνδυασμού «Ενότητα, Συνεργασία, Ανάπτυξη»

Mε υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράπετρας τον Αθανάσιο Χηνόπουλο

85

Φιλανδαράκης Μιχαήλ του Γεωργίου
 
Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα την Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευσή μου. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑ Αθηνών. Στα μαθητικά μου χρόνια, υπήρξα πρωταθλητής Ελλάδος στα 100μ και χρυσός βαλκανιονίκης στο μήκος, με σημαντικές συμμετοχές  σε Πανευρωπαϊκές και Διεθνείς συναντήσεις. Το 1984 ήμουν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας. Ασχολούμαι με την προπονητική και αρκετοί αθλητές μου, κατέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια πανελλήνιες νίκες, έκαναν ρεκόρ και συμμετείχαν σε Εθνικές ομάδες στίβου σε βαλκανικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Από τις  μεγαλύτερες διακρίσεις σημείωσε ο γιός μου Νίκος, με σπουδαία αποτελέσματα σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός από τον στίβο, ασχολούμαι με τους παραδοσιακούς χορούς ως χοροδιδάσκαλος, με προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και ως υπεύθυνος στη Δημοτική ομάδα χορού του Δήμου Ιεράπετρας. Πραγματοποίησα έρευνα με αντικείμενο τους παραδοσιακούς χορούς της περιοχής Λασιθίου, η οποία παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2004, με τίτλο «Σεγιάνι στη Κρήτη», που προβλήθηκε από τα ΜΜΕ. Την ίδια χρονιά, στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, παρουσιάσαμε στο Ζάππειο Μέγαρο τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, παρουσία ξένων δημοσιογράφων. Το 2005 ήμουν υπεύθυνος για την διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού και το 2007 νομαρχιακός υπεύθυνος στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού.  Είμαι ιδρυτής και Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ιεράπετρας και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων  Κρήτης. Τα τελευταία 20 χρόνια, ασχολούμαι με τα κοινά και αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, για την Ιεράπετρά μας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Χηνόπουλο. Η κοινή αφετηρία μας είναι ο αθλητισμός και στόχος μας, είναι η άνοδος της πόλης μας σε όλους τους τομείς με μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Πιστεύω στον Θανάση Χηνόπουλο, γιατί είναι ένας αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην πόλη μας, προσφέροντας θέσεις εργασίας σε πολλούς συμπολίτες μας. 

86
 
Τσακιράκης Γεώργιος του Μιχαήλ και της Αλίκης
 
Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης το 1975.Απο το 1992 που αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας έως το 1998, σπούδασα και εργάσθηκα πάνω στον κλάδο Λογιστικών-Φοροτεχνικών στο Ηράκλειο Κρήτης. Από το 1999 έως και σήμερα, ασχολούμαι με την Ελαιοκαλλιέργεια και την Αμπελουργία, ενώ το χρονικό διάστημα 1998 έως το 2007 εργάσθηκα κατά διαστήματα σε διάφορα καταστήματα εστίασης της Ιεράπετρας. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, είμαι εκλεγμένος Προέδρος της Κοινότητας Μαλλών. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργαία – Ανάπτυξη του Κ. Αθανασίου Χηνόπουλου για τις επικείμενες εκλογές, με σκοπό την «αλλαγή σελίδας» στον Δήμο μας.

87
 
Δημήτρης Σωμαράκης του Νικολάου και της Νίκης Πεδιαδίτη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιεράπετρας/Τμήμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Μετά την αποφοίτησή μου από το ΙΕΚ, ξεκίνησα την δική μου επιχείρηση (Αρτοποιείο) την οποία διατηρώ  τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια. Έχω διδάξει στο παραπάνω ΙΕΚ και για δέκα περίπου χρόνια συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦ Ιεράπετρας, με την ιδιότητα Αντιπροέδρου. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ιεράπετρας.  Έχω δύο αδέλφια, την Ελένη και τον Γιώργο. Αποφάσισα να ενταχτώ στο συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι έχει γνώση, εμπειρία και θέληση να κάνει απαραίτητες αλλαγές για ένα Δήμο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε Ιεραπετρίτη.   

88
 
Ανθή Βυθούλκα του Αθανασίου και της Φλώρας Θανάση
 
Μεγάλωσα στα Χανιά, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Στη συνέχεια φοίτησα, με υποτροφία στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας/Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μετά την αποφοίτησή μου, έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και έχω εξειδικευτεί στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφορικής (GIS). Ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. Σήμερα εργάζομαι στην Ιεράπετρα, σε ιδιωτική επιχείρηση, ως υπάλληλος λογιστηρίου. Eίμαι έγγαμη με τον Γιώργο Βυθούλκα του Διονυσίου και έχουμε δύο χαριτωμένα παιδιά. Νοιώθω ευτυχισμένη που ζώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και είναι υποχρέωση όλων μας, να συμβάλλουμε στην προσπάθεια να γίνει ακόμα καλύτερος. Επέλεξα τον συνδυασμό  Ενότητα- Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω στο όραμα του κ. Θανάση Χηνόπουλου και στην ικανότητά του, να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για την ανάδειξη της περιοχής μας και για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.        

89
 
Λυρατζάκης Ε. Κωνστανίνος
 
Γεννήθηκα στις Μάλλες Ιεράπετρας. Μετά την αποφοίτησή μου από το Οικονομικό  Λύκειο Ιεράπετρας, συνέχισα τις σπουδές μου στην Τουριστική Σχολή Αθηνών. Επί σειρά ετών, εργάστηκα ως ανώτατο στέλεχος σε κορυφαία ξενοδοχεία της χώρας μας. Στην συνέχεια ίδρυσα δική μου τουριστική επιχείρηση, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Καράσαββα και έχουμε δυο γιούς. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, έχω συμμετάσχει σε πλήθος παγκοσμίων  και ευρωπαϊκών τουριστικών εκθέσεων. Το 1984, ανέλαβα την πρωτοβουλία για την εκτύπωση της πρώτης έγχρωμης διαφημιστικής καμπάνιας, για την τουριστική Ιεράπετρα. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του αναπτυξιακού μοντέλου, με έμφαση στον τουρισμό και γεωργία, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας μας.  Οι γνώσεις μου πάνω στο τουριστικό αντικείμενο, είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας και πρακτικής. Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω για την ανάπτυξη του τόπου μας και είμαι πεπεισμένος ότι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη του κ. Χηνόπουλου, θα αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας, κάνοντάς τον πιο σύγχρονο και πρωτοπόρο, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές για όλους τους δημότες της Ιεράπετρας. 

90
 
Ατζαράκη Ειρήνη του Στυλιανού  και της Μαρίας Τζιρβελάκη
 
Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα και μεγάλωσα Μακρύ Γιαλό, όπου τελείωσα και τον κύκλο της εκπαίδευςής μου. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Χατζάκη και έχουμε ένα γιο. Εργάζομαι στο Μακρύ Γιαλό ως ιδιωτικός υπάλληλος, στον τουριστικό κλάδο. Αποφάσισα να συνταχθώ στην προσπάθεια του συνδυασμού Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο,  επειδή η μέχρι τώρα πορεία του, αποδεικνύει ότι μπορεί να βρει σωστές λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας.

91
 
Πατεράκης Θεόκλητος του Εμμανουήλ και της Στεφανίας Γιαμπιτζάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό και Γυμνάσιο Κουτσουρά, καθώς και το Λύκειο Ιεράπετρας. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιεράπετρας/Τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έχω τρείς αδελφές την Μαρία, την Δέσποινα και την Γεωργία. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής μας και στη συνέχεια άνοιξα την δική μου επιχείρηση  εστίασης στο Μακρύ Γιαλό. Σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τουριστικό κλάδο. Είμαι παντρεμένος με την Στεφανία Καλαιτζίεβα και έχουμε μια υπέροχη κορούλα, τη Δανάη. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία  - Ανάπτυξη του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή πιστεύω ότι μπορεί να φέρει αλλαγές που ο τόπος μας χρειάζεται και που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών μας.  

92
 
Κοϊνάκης Ιωάννης του Γεωργίου και της Μαρίας Κωστάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παχιά Άμμο Ιεράπετρας. Στα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα από το Δημοτικό Σχολείο της Παχιάς Άμμου και το Γυμνάσιο της Ιεράπετρας. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της  εστίασης,  ως ιδιοκτήτης καφέ- μπαρ στην Παχιά Άμμο. Έχω έναν αδελφό, τον Μενέλαο, ο οποίος είναι αγρότης. Συντάσσομαι με τον κ. Θανάση Χηνόπουλο,  επειδή πιστεύω στο όραμα του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, καθώς και στην ικανότητα του ίδιου να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά όλα εκείνα τα προβλήματα, που επί σειρά ετών ταλαιπωρούν τους Δημότες μας. Ενωμένοι, θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες της περιοχής και θα εφαρμόσουμε αλλαγές, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.   

93
 
Σοφία Σφυράκη του Κωνσταντίνου και της Βιολέτας Δαγαλάκη
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης μου. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηρακλείου/Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, παρακολούθησα σεμινάρια με θέμα την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση. Ομιλώ καλά την Αγγλική γλώσσα και έχω άριστες γνώσεις Η/Υ.  Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα. Επέλεξα να συμμετέχω στο συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής μας.


A