Α. Φραγκούλης: Περιορισμένη η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ

9:55 π.μ. - Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
09:05 π.μ. - Τρί, 23/55/2017
Image: Α. Φραγκούλης:  Περιορισμένη η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία  της ΠΟΕ ΟΤΑ

Τα αιτήματα των εργαζομένων στον Δήμο Ιεράπετρας που απεργούν

Τους λόγους για τους οποίους οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ιεράπετρας συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 , αναλύει μιλώντας στον ΗΧΩ fm 99,8 ο πρόεδρος του συλλόγου ΟΤΑ Ν. Λασιθίου κ. Ανδρέας Φραγκούλης. Μάλιστα λόγω της συμμετοχής στην απεργία  δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων στο σύνολο του Δήμου Ιεράπετρας, με εξαίρεση  συγκεκριμένα σημεία του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας. Τα νέα μέτρα φέρνουν περικοπές σε επιδόματα τα οποία δικαιούνται οι εργαζόμενοι επισημαίνει ο κ. Φραγκούλης. Προσθέτει ότι  αν και αντιλαμβάνεται τις  δυσκολίες  η συμμετοχή των εργαζομένων δεν είναι η αναμενόμενη  και θα πρέπει ειδικά σε τέτοια θέματα να υπάρχει πιο δυναμική αντίδραση. Σε ότι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τους συμβασιούχους ανέφερε ότι έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο ειδικό σε τέτοια θέματα ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και να διεκδικήσει την πληρωμή  δικαιούχων συμβασιούχων  για τα δεδουλευμένα τους. 
Εξέφρασε τέλος  τη συμπαράστασή τους στον συνάδελφο  από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος χθες τραυματίστηκε σε τροχαίο με το απορριμματοφόρο.