AgroExpo 2021 - Ιεράπετρα: 17 με 19 Σεπτεμβρίου οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της αγροτικής έκθεσης

11:06 π.μ. - Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021
11:04 π.μ. - Πέμ, 29/06/2021
Image: AgroExpo 2021 - Ιεράπετρα: 17 με 19 Σεπτεμβρίου οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της αγροτικής έκθεσης

Γιατί κρίθηκε αναγκαία η αναβολή της έκθεσης που ήταν προγραμματισμένη τέλη Μαΐου - Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Ηχώ 99,8

Στο πλαίσιο των ιδιαίτερων δεδομένων και απρόβλεπτων συνθηκών που συνεχίζει να δημιουργεί η πανδημία Covid19, προτάσσοντας πρωτίστως τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας και επιδιώκοντας την διοργάνωση μιας επιτυχημένης και ασφαλούς από άποψη υγειονομικών συνθηκών αγροτικής έκθεσης, ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο Λασιθίου η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της AgroExpo 2021. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης θα είναι 17-19 Σεπτεμβρίου, περίοδο όπου αναμένεται να έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό η διαδικασία των εμβολιασμών και να έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας.

Σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης ανέφερε οτι η απόφαση λήφθηκε μετά από επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη ως συνδιοργανωτές της 4ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας AgroExpo 2021 κρίνοντας ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Υπήρξε επικοινωνία και με εκθέτες που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην έκθεση κατά τις νέες ημερομηνίες, άλλοι πάλι ίσως λόγω της φύσης της εργασίας τους δυσκολευτούν όμως αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Στόχος μας είναι να φιλοξενήσουμε με απόλυτη ασφάλεια τους εκθέτες και τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό τόνισε ο κ. Χαριτάκης.

Μεταφέροντας στη συνέχεια ευχές για Καλή Ανάσταση με υγεία.