Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας:Δυναμικές κινητοποιήσεις για τους εργάτες γης

2:08 μ.μ. - Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022
02:08 μ.μ. - Σάβ, 27/08/2022
Image: Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας:Δυναμικές κινητοποιήσεις για τους εργάτες γης

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων μπαίνουν οι αγρότες της Ιεράπετρας, με φόντο τα συνεχιζόμενα προβλήματα σχετικά με τους εργάτες γης, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη Γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Όπως ανακοίνωσε ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας:

"Κοινή διαπίστωση όλων είναι η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ της Κυβέρνησης να ολοκληρώσει στοχευμένες παρεμβάσεις στο νομικό πλαίσιο ώστε ο χρόνος μετάκλησης εργατών γης ΠΤΧ (Πολιτών Τρίτων Χωρών) να μειωθεί στο ελάχιστο.

Να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες εκκρεμότητες δύναται να τροποποιηθούν χωρίς κόστος για το Ελληνικό κράτος και γι' αυτό τον λόγο, η ΜΗ ολοκλήρωση τους δείχνει τον βαθμό απαξίωσης του Πολιτείας απέναντι στους Έλληνες αγρότες - κτηνοτρόφους.

ΟΜΟΦΩΝΑ, τα μέλη που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση, αποφάσισαν την οργάνωση δυναμικής κινητοποίησης, τις αμέσως επόμενες μέρες, επ' αορίστου διαρκείας έως ότου να βρεθεί λύση σε όλα τα ζητήματα για τους εργάτες γης.

Η ζημιά είναι ήδη ΜΗ αναστρέψιμη σε αρκετές καλλιέργειες και καλούμε την Κράτος και το σύνολο του πολιτικού κόσμου να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων.

Για τις λεπτομέρειες της κινητοποίησης θα ενημερώσουμε σε επόμενο χρόνο"