Ακυρώνονται το Καρναβάλι και το carnival Run στην Ιεράπετρα

9:23 π.μ. - Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
09:02 π.μ. - Παρ, 28/23/2020
Image: Ακυρώνονται το Καρναβάλι και το carnival Run στην Ιεράπετρα

Θα γίνει το πάρτι του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου και τα πάρτι που έχουν ανακοινωθεί σε καφέ- bar της πόλης

Σύσκεψη έγινε σήμερα το πρωί για το θέμα του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Ιεράπετρα μετά και τις απαγορεύσεις που ανακοινώθηκαν χθες από το Υπουργείο Υγείας ως προληπτικό μέτρο για τον κορωνοϊό. Αυτό που αποφασίστηκε είναι η ακύρωση του Καρναβαλιού αλλά και του Carnival Run ενώ κανονικά θα γίνει το αποκριάτικο πάρτι του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου στο Στέκι Νεολαίας αλλά και τα πάρτι που έχουν ανακοινωθεί από τα καφέ- Bar της πόλης. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει ένα πάρτι στην πλατεία όμως αυτό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώνεις από τους διοργανωτές και το Ν.Π. ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ ΤΟΥ Δήμου Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση από το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.:

Σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, ακυρώνετε η Καρναβαλική πορεία (Carnival Run) το Σάββατο στις 29 Φεβρουαρίου και η Καρναβαλική Παρέλαση στις 1 Μαρτίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την προετοιμασία των Καρναβαλικών εκδηλώσεων: τους χορηγούς μας, τους Συλλόγους, φορείς της πόλης μας και των χωριών.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Facebook Γεραπετρίτικο Καρναβάλι.

Εύχομαι Καλές Απόκριες και Καλή Καθαρά Δευτέρα.

Ακούστε εδώ την κ. Μαρκοπούλου Μυρτώ από τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας: