Άμεση λύση για το Γηροκομείο ζητά η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

11:51 π.μ. - Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Πέμ, 19/51/2019
Image: Άμεση λύση για το Γηροκομείο ζητά η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Ο Αργύρης Πανταζής στον Ηχώ 99,8 για Γηροκομείο, καφάο και κατανομή κονδυλίων σε σχολεία

Για θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής Μεταξύ αυτών Γηροκομείο, τοποθέτηση καφάο και κατανομή κονδυλίων σε σχολεία. Ειδικότερα για το θέμα του Γηροκομείου είπε ότι΄΄ θα πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπο να στηριχτεί το Γηροκομείο. Θα μπορούσαν να δοθούν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ή να γίνει μια δράση και ο δήμος να την ενισχύσει οικονομικά όπως γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις συλλόγων.

Στηρίζουμε επίσης τους εργαζόμενους και πιστεύουμε ότι υπάρχουν λύσεις αλλά θα πρέπει τις δούμε όλοι μαζί, επεσήμανε. Σε ότι αφορά την τοποθέτηση καφάο υποστήριξε ότι θα τη Δευτέρα οι επικεφαλής παρατάξεων να συναντηθούν με τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και εκπροσώπους της εταιρίας ώστε να συζητηθεί το θέμα και να αναζητηθεί λύση ειδικά για ορισμένα καφάο που έχουν τοποθετηθεί ή θα τοποθετηθούν και δημιουργούν προβλήματα πρακτικά ή αισθητικής.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την κατανομή κονδυλίων σε σχολικές μονάδες α/βάθμιας και β/ βάθμιας εκπαίδευσης ανέφερε ότι επί 8 μήνες δεν είχε συνεδριάσει η επιτροπή παιδείας του δήμου με συνέπεια 74.000 ευρώ να «κάθονταν σε συρτάρια». Η επιτροπή με τη νέα της σύνθεση και πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο που προέρχεται από την παράταξή τους κ. Παναγιώτη Σαρρή θα αξιοποιήσει το κονδύλι αυτό όπως και το επόμενο κονδύλι που έχει έρθει πρόσφατα και αφορά άλλες 74.000 ευρώ.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Πανταζή: