Ανακοίνωση ΕΑΣ Ιεράπετρας για το Κτηματολόγιο

1:19 μ.μ. - Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
01:01 μ.μ. - Πέμ, 17/19/2019
Image: Ανακοίνωση ΕΑΣ Ιεράπετρας για το Κτηματολόγιο

Η ΕΑΣ Ιεράπετρας έχει αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την κατάρτιση φακέλων για το Εθνικό Κτηματολόγιο της περιοχής μας

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΑΣ Ιεράπετρας έχει αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την κατάρτιση φακέλων για το Εθνικό Κτηματολόγιο της περιοχής μας.
Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει την κατάλληλη ομάδα εργασίας με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με έμπειρους Τοπογράφους Μηχανικούς. 
Η ΕΑΣ Ιεράπετρας με την πολυετή ενασχόληση της με το ΟΣΔΕ και ό,τι έχει να κάνει με ιδιοκτησίες αγροτεμαχίων και με την συνεχή τήρηση αρχείου στις εγκαταστάσεις μας μπορούμε να παρέχουμε επίσης, όλη την απαιτούμενη πληροφορία και στοιχεία για την ολοκλήρωση φακέλου Κτηματολογίου.
Επίσης, με το παραπάνω κατάλληλο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή που έχουμε, έχουμε τη δυνατότητα για την επιτόπια μέτρηση και έκδοση πιστοποιητικού μέτρησης, την δυνατότητα χρήσης του αρχείου του ΟΣΔΕ για τον γρήγορο εντοπισμό ιδιοκτησιών και μία πλειάδα πληροφοριών που διευκολύνουν τον πολίτη στην παραπάνω διαδικασία.
Για περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με την κατάρτιση φακέλου για το Κτηματολόγιο παρακαλούμε να προσέρχεστε στα Γραφεία της Ένωσης στους Παπαλάκκους, ώρες Γραφείου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2842022248 εσωτ.120, φαξ 2842026263 και ηλεκτρονικά email easierapetras@yahoo.gr
 
                                                         
            ΕΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ