Αθώος ο κατηγορούμενος αγρότης για κλοπή στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας

10:40 π.μ. - Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
10:03 π.μ. - Τρί, 27/40/2018
Image: Αθώος ο κατηγορούμενος αγρότης για κλοπή στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας

Είχε κατηγορηθεί για κλοπή 10 ρολών πλαστικού θερμοκηπίου

Το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου με σημερινή του απόφαση κήρυξε αθώο τον σαρανταπεντάχρονο αγρότη που είχε κατηγορηθεί για κλοπή 10 ρολών πλαστικού θερμοκηπίου απόεκπρόσωπο πρώην εταιρείας παραγωγής πλαστικού στη  Νέα Ανατολή Ιεράπετρας.
 
Συγκεκριμένα στις 20/3/2018 κατήγγειλε εκπρόσωπος μη λειτουργούσας σήμερα βιοτεχνίας πλαστικού ότι είχε πληροφορίες ότι ο 45χρονος αγροτης είχε προβεί σε κλοπή 10 ρολών πλαστικού αξίας 2000€. Ο 45χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε στο κρατητήριο του ΑΤ Ιεράπετρας διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι και θερμοκήπια του και παραπέμθηκε την επόμενη στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για κλοπή και τον εισήγαγε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία . Ο συνήγορος του ζήτησε αναβολή και η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί σήμερα.
 
Μετά από πολύωρη διαδικασία ο κατηγορούμενος κηρύχθηκε αθωος αφού  και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του. Όπως δήλωσε ο συνήγορος του, Γιώργος Αθάνατος από την αρχή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υπέβαλλε έγκληση κατα του εκπροσώπου της εταιρίας για ψεύδη καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και προσήγαγε στο δικαστήριο έγγραφα και μάρτυρες αποδεικνύοντας την πλήρη αθωότητα του.