Βρέθηκαν τα χρήματα - Πληρώνεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ της ηλικιωμένης

12:17 μ.μ. - Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021
12:01 μ.μ. - Παρ, 29/17/2021
Image: Βρέθηκαν τα χρήματα - Πληρώνεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ της ηλικιωμένης

Ο Α. Παντελάκης στον Ηχώ 99,8 - Άμεση ανάγκη δημιουργίας κοινωνικού φορέα στην Ιεράπετρα

Στον Ηχώ 99,8 μίλησε ο Πρόεδρος της ΤΚ Μύρτου, κος Αλέξανδρος Παντελάκης με αφορμή την πολυσυζητημένη υπόθεση συμπολίτισσας μας, στην Ιεράπετρα η οποία ζει σε άθλιες συνθήκες και χωρίς ρεύμα.

Στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ αναδεικνύεται η ανάγκη για τη δημιουργία ενό συλλόγου στην Ιεράπετρα, ανεξάρτητα από τα ιδρύματα, με κοινωνικό πρόσωπο με σκοπό την βοήθεια ευπαθών ομάδων. Ο σύλλογος θα μπορούσε να μαζεύει δωρεές και ποσά μέσα απο κοινωνικές εκδηλώσεις, πάντα με απόλυτη διαφάνεια, έτσι ώστε να έχουμε ένα "κομπόδεμα" το οποίο να μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε περιπτώσεις σαν κι αυτή της κας Μάρως.

Υπενθυμίζουμε πως την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα αιμοδοσίας "Παλμός Ζωής" όσον αφορά το καθάρισμα και την ανακατασκευή των φθορών του σπιτιού της κυρίας Μάρως με τη βοήθεια των Γεραπετριτών αλλά και των επιχειρήσεων της πόλης.

Ο κος Παντελάκης με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε να μαζέψει το ποσό της ΔΕΗ το οποίο ανέρχεται στα 953 ευρώ μετέπειτα από επικοινωνία του με τον πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοσίας Ιεράπετρας κο Άγγελο Φασουλάκη. Ανήρτησε τον λογαριασμό στο facebbok και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς μαζεύτηκε το ποσό και θα πληρωθεί ο λογαριασμός.

-

Κάποια συμπολίτης μας έχει ανάγκη!! Ο λογαριασμός τής ΔΕΗ είναι 953 ευρώ!! Απευθύνω έκκληση σε όποιον μπορεί να συμβάλει...

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Παντελάκης στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021