Βρυγιωνάκης: Εργασίες καλλωπισμού στον Μακρύ Γιαλό - Επισκευάζεται ο παραλιακός πεζόδρομος

12:40 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
12:05 μ.μ. - Πέμ, 14/40/2020
Image: Βρυγιωνάκης: Εργασίες καλλωπισμού στον Μακρύ Γιαλό - Επισκευάζεται ο παραλιακός πεζόδρομος

Προετοιμάζονται τα καταστήματα καφέ εστίασης και οι τουριστικές μονάδες για το άνοιγμα μετά την άρση των μέτρων

Ετοιμάζεται η περιοχή του Μακρύ Γιαλού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου που φέτος ξεκινά με μεγάλη καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού. Οι επαγγελματίες του χώρου κάνουν απαραίτητες εργασίες ώστε να ανοίξουν σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις και οδηγίες. Ο αντιδήμαρχος στη Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού κ. Μανώλης Βρυγιωνάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 μεταφέρονται το κλίμα αγωνίας αλλά και αισιοδοξίας των επαγγελματιών που αυτή την περίοδο ετοιμάζονται για την νέα αυτή σαιζόν με τις όποιες ιδιαιτερότητές της εξαιτίας του κορωνοϊού.

Από πλευράς τους ως δήμος είναι στη διάθεσή τους να τους στηρίξουν λαμβάνοντας σειρά διάφορα μέτρα ως προς τα τέλη κλπ αλλά και στο θέμα με την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων αφού οι περιορισμοί που προβλέπονται, αποστάσεις και άλλα δυσχεραίνουν τη λειτουργία των καταστημάτων. Επιπλέον γίνονται εργασίες καλλωπισμού αλλά και αποκατάσταση φθαρμένου, από την κακοκαιρία, τμήματος του πλακόστρωτου στον παραλιακό πεζόδρομο.

Ο κ. Βρυγιωνάκης αναφέρεται στη συνέχεια στην επίσκεψη που είχαν πρόσφατα μαζί με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη στις τοπικές Κοινότητες Ορεινού – Σχινοκαψάλων – Αγίου Στεφάνου αλλά και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας.