Δερμιτζάκης προς Θραψανιώτη: Έπρεπε να έχει στο τραπέζι την παραίτησή του για τις εξελίξεις στο ΤΕΙ Ιεράπετρας (Συνέντευξη)

10:19 π.μ. - Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017
10:02 π.μ. - Τρί, 21/19/2017
Image: Δερμιτζάκης προς  Θραψανιώτη:  Έπρεπε να έχει στο τραπέζι την παραίτησή του για τις εξελίξεις στο  ΤΕΙ Ιεράπετρας (Συνέντευξη)

Είχε αναγνωριστεί από την κυβέρνηση η αναγκαιότητα συνέχισης του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης αλλά …

Έπεσα από τα σύννεφα και με λυπούν  οι  εξελίξεις για το ΤΕΙ  Εμπορίας και Διαφήμισης  Ιεράπετρας που δεν συμπεριλαμβάνεται στο μηχανογραφικό δηλώνει ο πρώην Βουλευτής Λασιθίου κ. Κων/νος Δερμιτζάκης επισημαίνοντας ότι είχαν γίνει στο παρελθόν συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης και είχε αναγνωριστεί η αναγκαιότητα να συνεχίσει να λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα.  Καλό θα είναι πάντως να περιμένουμε λίγες ώρες να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει, γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται το ΤΕΙ της Ιεράπετρας , ποιες εισηγήσεις υπήρχαν και κατόπιν να προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις. Σαν κοινωνία , σαν Δήμος πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε ειδικά για τα σοβαρά θέματα όπως είναι η παιδεία ή υγεία. Ο δε κυβερνητικός Βουλευτής του Νομού θα έπρεπε να έχει έτοιμη την παραίτησή του , τόνισε ο κ. Δερμιτζάκης