Δίκοπη Ζωή με τον Νίκο Κυφωνίδη | «Στο ίδιο έργο θεατές…»

1:18 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
01:02 μ.μ. - Πέμ, 06/18/2020
Image: Δίκοπη Ζωή με τον Νίκο Κυφωνίδη | «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 06.02.2020

Στο ίδιο έργο θεατές ακόμη μια φορά. Στην «πολιτική βούληση» εναποθέτονται οι ελπίδες μας για τη δημιουργία τριτοβάθμιας σχολής στην πόλη μας. Το αποδυναμωμένο αίτημά μας μπαίνει σε διαδικασία εξέτασης και ανάλυσης. Η δημιουργία Σχολής Γεωπονίας για την πόλη μας συνεχίζει να μη διεκδικείται!!

Απογευματινά Ιατρεία σχεδιάζονται και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Με το αζημίωτο φυσικά. Αυτά τα ιατρεία γίνονται για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ασθενείς, αλλά οι ασθενείς αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα. Οι υπόλοιποι ας παραμένουν στην μακριές λίστες αναμονής.

Ζεστό χρήμα στην Lamda Development SA για την αξιοποίηση του Ελληνικού. Ανακοινώθηκε τραπεζικός δανεισμός 1,2 δις. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά; Ποιος άλλος; Εμείς. Αυτό δε γίνεται όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί έχουμε φτωχοποιηθεί όλοι μας; Για να συνεχίσει τη διαπλοκή του το τραπεζικό κεφάλαιο με τους επιχειρηματικούς ομίλους, με τις πλάτες φυσικά του εκάστοτε πολιτικού συστήματος.

Βαθαίνει η εμπλοκή μας στους Αμερικανο – Νατοϊκούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Θα στείλουμε μια πυροβολαρχία PATRIOT στη Σαουδική Αραβία (με τη συνοδεία 130 στρατιωτών) για τη φύλαξη ενεργειακών υποδομών. Πώς αυτό συνδέεται με τα εθνικά συμφέροντα, αναλαμβάνουν να το εξηγούν οι κυβερνήσεις που επιλέγουμε. Οι χθεσινές και οι σημερινές. Ο εργαζόμενος λαός κανένα όφελος δεν πρόκειται να έχει από την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή μας στα παιχνίδια πολέμου που στήνονται στην περιοχή μας.

-

-