Δολοφονία φοιτήτριας : Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο Αλβανός κατηγορούμενος

9:09 π.μ. - Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
09:12 π.μ. - Τρί, 18/09/2018
Image: Δολοφονία φοιτήτριας : Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο Αλβανός κατηγορούμενος

Μέσω του δικηγόρου του ο Αλβανός κατηγορούμενος δηλώνει σοκαρισμένος για το τραγικό τέλος της Ελένης, για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στις φυλακές Αυλώνα

Πληροφορίες για το τι ζήτησαν μέσα στις φυλακές Γρεβενών, o Έλληνας και o Αλβανός που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, μετέδωσε χθες το STAR.
 
Ο ένας δε θέλει να βλέπει τον άλλον. Ζητούν μάλιστα να μην έχουν καμία επαφή, ούτε στο μέλλον όταν μεταφερθούν σε πτέρυγα, καθώς ακόμα κρατούνται σε κελιά στον χώρο υποδοχής. Είναι συνεργάσιμοι, μιλούν με τους δικηγόρους τους και τα μέλη των οικογενειών τους και επιμένουν σε αυτά που λένε, εδώ και 20 μέρες. «Δεν είμαι ένοχος» λέει ο Αλβανός. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο Έλληνας.
Δεν αποκλείεται να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες, καθώς τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια φωτίζουν λεπτομέρειες για το ποιος ήταν και πού τη μοιραία βραδιά, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στη διαδρομή από το σπίτι προς τον γκρεμό.
Μέχρι στιγμής πάντως προκύπτει ότι και οι δυο παρέσυραν την Ελένη και η άτυχη κοπέλα δεν είχε την παραμικρή ιδέα που θα πήγαινε βόλτα.
 
Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο Αλβανός κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
 
Μέσω του δικηγόρου του ο Αλβανός κατηγορούμενος δηλώνει σοκαρισμένος για το τραγικό τέλος της Ελένης, για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στις φυλακές Αυλώνα. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ομολόγησε την εμπλοκή του. Οδήγησε τους λιμενικούς στο σπίτι στους Πεύκους και στον γκρεμό από όπου πέταξαν το κορίτσι.
 
Η ανάκριση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μετά τη μητέρα του Ροδίτη, θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες ο πατέρας του και οι γονείς του 19χρονου. «Όσοι επιχειρούν να «αγιοποιήσουν » τους φερόμενους ως δράστες θα μας βρουν απέναντι» δηλώνει η οικογένεια της Ελένης μέσω του δικηγόρου της.
 
Η μητέρα του Ροδίτη με δηλώσεις της στη Real News ζητά συγνώμη από τους γονείς της Ελένης. Ως μητέρα, είπε, καταλαβαίνω τον πόνο τους. Η δικαιοσύνη θα κρίνει τον γιο μου. Ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης με όσο κουράγιο του έμεινε δε δέχτηκε τη συγνώμη της.
«Οι γονείς των παιδιών αυτών έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τα παιδιά τους, να σκύψουν πάνω στα παιδιά τους. Δυστυχώς τα παιδιά τους φρόντισαν να βγάλουν στην κόρη μου ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Θα πρέπει να πληρώσουν παραδειγματικά».
 
 
in.gr