Δολοφονία φοιτήτριας: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους (vid)

5:11 μ.μ. - Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018
05:07 μ.μ. - Πέμ, 12/11/2018
Image: Δολοφονία φοιτήτριας: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους (vid)

Το περιστατικό, που συνέβη μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορούμενων ενώπιον της ανακρίτριας

Να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους για την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη επιχείρησαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου.
 
Το περιστατικό, που συνέβη μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορούμενων ενώπιον της ανακρίτριας, απέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.
 
Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου στις 11 το πρωί και στη 1 το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισής τους.
 
Αυτή την ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, όπως έχει ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας. Γι’ αυτό άλλωστε αυτή την ώρα στους χώρους των δικαστηρίων και πέριξ αυτών, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.




 
Υπενθυμίζεται πάντως ότι η πλευρά του 19χρονου αλλοδαπού είχε ομολογήσει τις πράξεις τους και την εμπλοκή τους στην υπόθεση, όμως δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα. 
 
πηγή ethnos.gr