Έναρξη λειτουργίας των σχολείων της Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης για το 2021 στην Ιεράπετρα

2:56 μ.μ. - Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021
02:01 μ.μ. - Παρ, 08/56/2021
Image: Έναρξη λειτουργίας των σχολείων της Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης για το 2021 στην Ιεράπετρα

Οι δηλώσεις της Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κας Ρουμελιωτάκη

Παραδώσαμε την Πέμπτη 7/1/2021 σε όλους τους Διευθυντές των Σχολείων της Α’βάθμιας Εκπαίδευσης τις μάσκες των μαθητών και των Εκπαιδευτικών τις οποίες παραλάβαμε τις προηγούμενες ημέρες από το Υπουργείο.

Επίσης την ίδια ημέρα επέστρεψαν όλες οι σχολικές καθαρίστριες στις θέσεις τους για να ετοιμάσουν τα σχολεία ως προς την καθαριότητα που είναι αναγκαία να γίνει σε όλους τους χώρους των σχολικών κτιρίων.

Με την ευκαιρία αυτή η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ.Ρουμελιωτάκη έδωσε στις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων του Δήμου μας ένα βιβλίο προσφορά του ΕΣΔΑΚ με θέμα " Η κυρία Ανακύκλωση και οι φίλοι της" στο πλαίσιο ενημέρωσης των μικρών μαθητών για την Ανακύκλωση .

Η κ.Ρουμελιωτάκη ανέφερε :<< Από την περσινή σχολική χρονιά είχαμε ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία με θέμα

"Ανακάλυψε κι εσύ την Ανακύκλωση συσκευασιών στον Μπλε κάδο ".

Δυστυχώς λόγω της εμφάνισης του Covid-19 δεν καταφέραμε να επισκεφτούμε όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου μας και να σας δείξουμε αυτην την παρουσίαση που είχαμε ετοιμάσει .Σας δίνω λοιπόν σήμερα αυτό το βιβλίο να το διαβάσετε στους μικρούς μας φίλους και ευελπιστώ σύντομα να τελειώσει το πρόβλημα του κορωναιού και να έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους μικρούς μαθητές.

Θα ήθελα για μια ακόμη φορά και ως Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής να σας ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία που έχουμε σε όλα τα θέματα που προκύπτουν στην Εκπαιδευτική Κοινότητα και έχουν δυνατότητα επίλυσης τους μεσω της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Εύχομαι σε σας και τους μαθητές μια καλή δημιουργική και ασφαλή νέα χρονιά και καλή αρχή στην επαναλειτουργία των σχολείων.>>

--

Με εκτίμηση,

H Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας

Μαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη