Απαράδεκτο να γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας εν μέσω απεργίας

10:58 π.μ. - Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
10:11 π.μ. - Τρί, 27/58/2018
Image: Απαράδεκτο να γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας εν μέσω απεργίας

Δηλώσεις στον Ηχώ 99,8 της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μ.Κοτσιφάκη

 
Την έντονη διαμαρτυρία της για την ημέρα διεξαγωγής της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρα , την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ημέρα απεργιακής κινητοποίησης, εκφράζει με δηλώσεις της στον Ηχώ 99,8 η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  κα Μαρία Κατσiφάκη. Τόνισε ότι μετέφερε την αντίθετη άποψή τους ως παράταξη  στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου όμως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία. Θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις , να αγωνιστούν για τα εργασιακά δικαιώματά τους  υποστήριξε η κα Κοτσiφάκη. Προσθέτοντας ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία και με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την πρόσκληση:
 
 
Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου»  (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 
Έγκριση του σχεδίου του Μνημονίου Συνεργασίας στην Πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου»  (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω ύπαρξης προθεσμίας υποβολής των προτάσεων μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ έως την 30/11/2018.
 
 
 
 
 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κας Κοτσιφάκη: