Επικίνδυνα "κόκκινος" ο Άγιος Νικόλαος- Φτάνουν τα 50 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

3:11 μ.μ. - Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021
03:01 μ.μ. - Παρ, 29/11/2021
Image: Επικίνδυνα "κόκκινος" ο Άγιος Νικόλαος- Φτάνουν τα 50 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Με αγωνία αναμένονται οι ανακοινώσεις το απόγευμα του Νίκου Χαρδαλιά

Σε τουλάχιστον 50 ανέρχονται μέχρι τώρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, μεταξύ αυτών 15 παιδιά και 5 εργαζόμενοι στον βρεφονηπιακό σταθμό της Αμμούδας.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΕΟΔΥ δείχνουν ότι πλέον η περιοχή έχει κοκκινήσει επικίνδυνα και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις ανακοινώσεις που θα κάνει το απόγευμα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να επιβληθεί στην περιοχή καθεστώς σκληρού lockdown.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί 20 θετικά κρούσματα Covid 19 στον γενικό πληθυσμό, που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, 20 στην Αμμούδα, (5 εργαζόμενοι και 15 παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού) και 10 σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Υπενθυμίζεται οτι τρεις είναι οι νοσηλεύριες στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου που έχουν βρεθεί θετικές στον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα είχαμε ακόμα ένα κρούσμα μαθητή, στην Ε τάξη του 3ου δημοτικού σχολείου Αγ. Νικολάου, το οποίο κλείνει από σήμερα και για 15 μέρες.

Συνολικά στην περιφερειακή ενότητα έχουν προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας έξι τμήματα, τρία στον Άγιο Νικόλαο, στο 1ο, το 3ο Δημοτικό και το 1ο νηπιαγωγείο, δύο στο 1ο δημοτικό Σητείας και ένα στο 1ο νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Cretalive