Επίσκεψη της διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο νοσοκομείο Σητείας

8:59 π.μ. - Τρίτη, 21 Απριλίου 2020
08:04 π.μ. - Τρί, 21/59/2020
Image: Επίσκεψη της διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο νοσοκομείο Σητείας

Το Νοσοκομείο Σητείας επισκέφθηκε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ Λένα Μπορμπουδάκη

Τόσο ανήμερα του Πάσχα στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης όσο και σήμερα στο νομό Λασιθίου, η κα Μπορμπουδάκη επισκέπτεται τα Νοσοκομεία του νησιού προκειμένου να ευχηθεί από κοντά όπως ανέφερε στους ανθρώπους που στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα στο πλαίσιο αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού.

«Μία δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας, μία πανδημία που απασχολεί την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα» όπως τόνισε «ήθελα να βρεθώ κοντά στους ανθρώπους που όλες τις προηγούμενες εβδομάδες έδωσαν την ψυχή τους, ακολούθησαν την εκπαίδευση που χρειαζόταν και διαχειρίστηκαν με άψογο τρόπο τα περιστατικά που έπρεπε να διαχειριστούμε στην υγειονομική μας περιφέρεια».

Παράλληλα στο Νοσοκομείο της Σητείας η Διοικήτρια της 7ηςΥΠΕ Κρήτης συζήτησε με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια κ Μαρία Δαρατσιανού, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Νίκο Σολιδάκη αλλά και εργαζόμενους θέματα πέραν του κορωνοιού αφού όπως υπογράμμισε η κα Μπορμπουδάκη «η δημόσια υγεία πρέπει να στηριχθεί έτσι κι αλλιώς και θα πρέπει να συνεχίσουμε και μέσα στην υπάρχουσα κατάσταση και να βελτιώσουμε δομές που δεν έχουν να κάνουν αμιγώς με την διαχείριση του κορωνοιού αλλά ευρύτερα με την ασφαλή λειτουργία και την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο Νομό Λασιθίου και την περιοχή της Σητείας».

Εξάλλου η κα Μπουρμπουδάκη επισκέφθηκε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου Σητείας, αντάλλαξε ευχές κι ευχαρίστησε για την συμβολή του το προσωπικό το οποίο ανταπέδωσε θερμές ευχές κι ευχήθηκε καλή δύναμη και στην ίδια και για την συνέχεια .

Ενημερώθηκε και είδε τις αλλαγές που έχουν γίνει στους χώρους του Νοσοκομείου, δεδομένης της δημιουργίας και λειτουργίας και της κλινικής κορωνοιού και συζήτησε με την διοίκηση για την δρομολόγηση θεμάτων προς αντιμετώπιση (κτιριολογικά, προσωπικό).

Η κα Δαρατσιανού ευχαρίστησε θερμά την κα Μπορμπουδάκη για την επίσκεψη και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για το Νοσοκομείο. Τόνισε ότι τόσο η ίδια όσο και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ προσπαθούν για κάνουν ότι καλύτερο για το Νοσοκομείο της Σητείας.

Στο πλαίσιο των ημερών που διανύουμε η κα Μπορμπουδάκη και η κα Δαρατσιανού ευχήθηκαν υγεία σε όλους.

anatolh.com