Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα Μύρτου

7:47 π.μ. - Σάββατο, 2 Μαΐου 2020
07:05 π.μ. - Σάβ, 02/47/2020
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα Μύρτου

Την Κοινότητα Μύρτου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη και κ. Πέτρο Μαστοράκη

Την Κοινότητα Μύρτου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη και κ. Πέτρο Μαστοράκη, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Παντελάκη.

Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και μέλη της κοινότητας για θέματα που αφορούν την περιοχή και από την πλευρά του ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την πορεία των εργασιών ανάπλασης του Μύρτου, αλλά και για τις εργασίες που εκτελούν αυτήν την περίοδο τόσο το Συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας σε θέματα καθημερινότητας, όσο και το Συνεργείο της Δ.Υ.Α.Α. στον βιολογικό καθαρισμό του Μύρτου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

«Παρά τις δυσχερείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας, οι δημοτικές υπηρεσίες εξακολουθούν και επιτελούν με εξαιρετική υπευθυνότητα το έργο τους.

Η ανάπλαση του Μύρτου ολοκληρώνεται, ενώ έχουν προγραμματιστεί και εκτελούνται μια σειρά από παρεμβάσεις και σε επίπεδο τεχνικών έργων αλλά και στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Μύρτου.

Παράλληλα, προχωράμε τον προγραμματισμό μας για επιπλέον παρεμβάσεις περαιτέρω ανάπτυξης που έχει ανάγκη η περιοχή σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο τον κ. Παντελάκη τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία».