Επιτροπή Υγείας Ιεράπετρας: Θα καταφύγουμε στη δικαιοσύνη | Συνέντευξη Πετρά

11:35 π.μ. - Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016
11:06 π.μ. - Κυρ, 05/35/2016
Image: Επιτροπή Υγείας Ιεράπετρας: Θα καταφύγουμε στη δικαιοσύνη | Συνέντευξη Πετρά

Απαιτούν αναμόρφωση του σχεδιασμού του νοσοκομείου, κάλυψη οργανικών θέσεων, αυτοδιοίκητο τη μετονομασία σε νοσοκομείο νοτιοανατολικής Κρήτης.

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας δήμου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε χθες μετά την προκλητική κατανομή ιατρών στο νομό Λασιθίου.
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Αντώνη Πετρά συζητήθηκε και αναλύθηκε εκτενέστερα ο τρόπος και ο αριθμός των προσλήψεων. Όλα τα μέλη εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.
 
Αποφασίστηκε από την επιτροπή να ζητήσουν την έκτακτη σύγκληση μονοθεματικού δημοτικού συμβουλίου με παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και όχι μόνο. 
 
Ακόμα αποφάσισαν να απαιτήσουν την αναμόρφωση του σχεδιασμού του νοσοκομείου, την κάλυψη οργανικών θέσεων, το αυτοδιοίκητο και τη μετονομασία σε νοσοκομείο νοτιοανατολικής Κρήτης.
 
Ο κ. Πετράς είπε πως θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο να απευθυνθούν σε νομικούς για πιθανό δικαστικό αγώνα.
 
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Τριχοπούλου, υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, όπου προσπάθησε να δικαιολογήσει και να καλύψει τους λόγους για αυτή την κατανομή. Από τη μεριά της η επιτροπή την κάλεσε να παραβρεθεί στο μονοθεματικό ΔΣ όταν αυτό πραγματοποιηθεί. 

Συνέντευξη