Ευχαριστήριο του Δημάρχου σε όσους συμμετείχαν σε δράσεις καθαριότητας

6:38 μ.μ. - Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018
06:03 μ.μ. - Δευ, 05/38/2018
Image: Ευχαριστήριο του Δημάρχου σε όσους συμμετείχαν σε δράσεις καθαριότητας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ευχαριστώ θερμά όλους τους συλλόγους, τα σχολεία, τα σωματεία, τις εθελοντικές ομάδες και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα που απευθύναμε για συμμετοχή στην πανελλήνια δράση εθελοντικής καθαριότητας «Let’s do it Greece».


 
Επιπλέον, ευχαριστώ την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και την αντιδήμαρχο κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη που αγκάλιασαν από την αρχή αυτήν την προσπάθεια για ανάπτυξη της συλλογικότητας και του εθελοντισμού και για την ευαισθητοποίηση των δημοτών στα θέματα της καθημερινότητας και του περιβάλλοντος.
 
Επιπροσθέτως, οφείλω να ευχαριστήσω τον Καπετάνιο και το πλήρωμα του «Balos Express», τις «Cretan Daily Cruises», τους θηροφύλακες, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α» κ. Γεωργαλάκη, τους υπαλλήλους του Δήμου και όλους τους πολίτες που συνέβαλαν στην απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων από τη νήσο Χρυσή.

 
Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε αλλά και να ενθαρρύνουμε τέτοιου είδους δράσεις που στηρίζουν την ανάπτυξη του τόπου μας, προωθούν την αλληλεγγύη, ενισχύουν τον εθελοντισμό και επανακαθορίζουν την κοινωνική μας ευθύνη.
 
Θεοδόσιος Καλαντζάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας»