Ευχαριστίες Καλλιονάκη προς τη ΔΕΔΔΗΕ Ιεράπετρας

11:17 π.μ. - Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
11:04 π.μ. - Τετ, 21/17/2021
Image: Ευχαριστίες Καλλιονάκη προς τη ΔΕΔΔΗΕ Ιεράπετρας

Για τον καλλωπισμό φυτών και δέντρων στην αυλή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Εν όψη των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε, αλλά και στα πλαίσια της γενικότερης επιθυμίας μας για αναβάθμιση των παρερχομένων αγαθών υγειάς προς τον πολίτη, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προσβασιμότητα του Νοσοκομείου μας και στην κατά το μέγιστο ασφαλή παροχή των υπηρεσιών προς τους λήπτες – τριες.

Τα δέντρα που βρίσκονται στον αύλιο χώρο του νοσοκομείου μας χρειάζονταν άμεσα περιποίηση και καθάρισμα καθώς τμήματα αυτών, ευρισκόμενα πολύ ψηλά και όντα δύσκολα στον καλοπισμό χωρίς υποστήριξη με τεχνητά μέσα, έπεφταν σταδιακά λόγω φθοράς και φυσικών φαινόμενων με αποτέλεσμα η έλευση των ληπτών υπηρεσιών υγείας να καθίσταται επισφαλής και επικίνδυνη.

Στην προσπάθεια μας αυτή, τύχαμε από την πρώτη στιγμή την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση του σταθμού ΔΕΔΔΗΕ Ιεράπετρας και των Τεχνικών του Υπηρεσιών σε ό,τι ακριβώς χρειασθήκαμε από την πρώτη στιγμή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Προϊστάμενο ΔΕΔΔΗΕ Ιεράπετρας κο Αγγελάκη Νικόλαο που για πολλοστή φορά υπερβαίνοντας χρόνο, κόπο και δυνατότητες μας παραχώρησε μηχανήματα και υπαλλήλους έμπειρους και αρμόδιους για τον εξωραϊσμό των δέντρων που ήταν αναγκαίος

Απέδειξε έμπρακτα για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του προς το Νοσοκομείο και τις παρερχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη της Ιεράπετρας.

Όσο οι όμορες υπηρεσίες στηρίζουν το Νοσοκομείο μας και συνεχίζουν να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, οι προσπάθειες μας θα γιγαντώνονται και θα βαδίζουμε διαρκώς προς την τελείωση των παρερχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Αναπλ.Διοικητής Γ.Ν.ΚΥ Ι

ΕΜΜ. ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗΣ