Γ. Ραπάνης: Αρχίζει η ανάπτυξη στην Παχειά Άμμο

1:08 μ.μ. - Σάββατο, 11 Μαΐου 2019
01:05 μ.μ. - Σάβ, 11/08/2019
Image: Γ. Ραπάνης: Αρχίζει η ανάπτυξη στην Παχειά Άμμο

Τι δηλώνει στον Ηχώ 99, 8 ο πρόεδρος με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου

Αρκετά τα θέματα απασχόλησαν τη συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας Παχειάς Άμμου, η πρώτη μετά την νέα σύνθεση όπως αυτή προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές. Ο κ. Γιώργος Ραπάνης ανανέωσε τη θητεία ως πρόεδρο και μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέλυσε τα θέματα που συζητήθηκαν. Μεταξύ αυτών η ανάγκη για ανεύρεση χώρου ώστε να κατασκευαστεί μια πιστοποιημένη παιδική χαρά ασφαλή για τα παιδιά, η τοποθέτηση σημάτων οδικής κυκλοφορίας στη θέση Αναδασμός εκεί όπου προσεχώς θα γίνει ασφαλτόστρωση δρόμων, τσιμεντοστρώσεις δρόμων, αλλαγή στο δίχτυ οροφής στο γήπεδο 5χ5  κ.α.
 
Ο κ. Ραπάνης τόνισε ότι τα θέματα αυτά θα τεθούν στη δημοτική αρχή ώστε από κοινού να αναζητηθούν λύσεις και ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο κα Μαρία Ρουμελιωτάκη που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση και εξέφρασε τη διάθεση για συνεργασία.   
 
Πρόσθεσε  στη συνέχεια ότι για τα θέματα που απασχολούν την Τ.Κ. υπάρχει συνεργασία και με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Γουλιδάκη  με τον οποίο θα επιδιωχθεί συνάντηση στο άμεση μέλλον.  Ωστόσο υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία . Μάλιστα σε μια από αυτές του μεταφέρθηκε  ότι προγραμματίζεται από την υπηρεσία της αντιπεριφέρειας  να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στον κεντρικό δρόμο του οικισμού που από τις πολλές  λακκούβες είναι επικίνδυνος για κατοίκους και περαστικούς οδηγούς.  Ο σχεδιασμός προβλέπει βελτίωση του δρόμου σε μήκος 850 μ. ωστόσο όμως δεν έχει καθοριστεί το πότε θα γίνουν οι εργασίες.
 
Ακούστε εδώ αναλυτικά τον κ. Ραπάνη: