Η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας στον ΗΧΩ fm 99,8 για την πρόκριση στο Final Four σχολικού πρωταθλήματος

12:48 μ.μ. - Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017
12:12 μ.μ. - Δευ, 04/48/2017
Image: Η  ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας στον ΗΧΩ fm 99,8  για την πρόκριση στο Final Four σχολικού  πρωταθλήματος

Στις 19 Απριλίου φιλικός αγώνας ανάμεσα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ , στις 17.00 στο Βουζουνεράκειο στάδιο

Την πρόκριση τους στο Final Four του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος γυναικών, εξασφάλισαν οι παίκτριες του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας, που ήδη έχουν αναδειχθεί  πρωταθλήτριες Κρήτης. Το Final Four θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων μετά τις γιορτές του Πάσχα. 
Τα κορίτσια καλεσμένα του ΗΧΩ fm 99,8  και της εκπομπής ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ μίλησαν για την σημαντική αυτή διάκριση, το πώς κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ, τις δυσκολίες και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να ανταποκριθούν στις σχολικές τους υποχρεώσεις και στις αθλητικές.  Μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους κα Σοφία Σιδηροπούλου ευχαρίστησαν όλους όσοι τους συμπαραστέκονται, την κοινωνία, το σχολείο, τους γονείς τους, τον  καθηγητή φυσικής αγωγής  κ. Γιώργο Ασπραδάκη για τη βοήθειά του στις προπονήσεις καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας που αναλαμβάνει τα έξοδα για την ενδυμασία της ομάδας.   
Στις 19 Απριλίου θα γίνει φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα ποδοσφαίρου και τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ , στις 17.00 στο Βουζουνεράκειο στάδιο το οποίο τους παραχώρησε ο Δήμος για τον σκοπό αυτό.

Ακολουθεί συνέντευξη των κοριτσιών: