Η Βάση της Σούδας θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στις επιχειρήσεις εκκαθάρισης του ΝΑΤΟ στη Συρία

8:37 π.μ. - Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016
08:11 π.μ. - Δευ, 14/37/2016
Image: Η Βάση της Σούδας θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στις επιχειρήσεις εκκαθάρισης του ΝΑΤΟ στη Συρία

«Θα γίνουν πολεμικές επιχειρήσεις με εμπλοκή ΝΑΤΟ και Ρωσίας στη ΣΥΡΙΑ.

Η χώρα μας δεν εμπλέκεται με στρατιωτικές επιχειρήσεις. Η Σούδα θα έχει υποστηρικτικό ρόλο ως κύρια βάση του ΝΑΤΟ στη νότια πτέρυγα », είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή στο ΣΚΑΙ.
 
«Ο Ντόναλντ Τραμπ να τελέσει πόλεμο στη ΣΥΡΙΑ να επιστρέψουν στα σπίτια τους πιο πρόσφυγές και να σταματήσει η ροή… «Το προσφυγικό δεν λύνεται με απορρόφηση ούτε με αποθήκες ανθρώπων. Αν είχε εφαρμοστεί το σχέδιο Σόιμπλε, η Ελλάδα θα ήταν αποθήκη ανθρώπων», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
 
Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην εκλογή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, επεσήμανε πως θα υπάρξουν πολλαπλά οφέλη. «Με τον Ντόναλντ Τραμπ, θα έχουμε λύση του προσφυγικού». «Με τον Τραμπ θα έχουμε αλλαγή οικονομικής πολιτικής», τόνισε.
 
Για τον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως «Θα έριχνε την κυβέρνηση για την Εκκλησία». Μάλιστα τόνισε ότι ήταν κάτι που το είπε παρουσία του Αλέξη Τσίπρα».Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί σε καμία περίπτωση αποκοπή της ορθοδοξίας από τον ελληνισμό και ερωτηθείς για τη συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον πρωθυπουργό σημείωσε ότι εάν δεν βρισκόταν η χρυσή τομή και του το ζητούσε ο αρχιεπίσκοπος θα έριχνε την κυβέρνηση. Και συνέχισε: «Δεν εκβιάζω αλλά υπάρχουν θέματα στα οποία οι ΑΝΕΛ δεν κάνουν πίσω. Οι διαφωνίες πιστεύω ότι μπορούν να αμβλυνθούν, άλλωστε ο πρωθυπουργός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αρχιεπίσκοπο».
 
«Ο Νίκος Φίλης ήταν πολύ καλός υπουργός. Άνοιξαν τα σχολεία χωρίς κενά. Αλλά διαφωνώ κάθετα στις θέσεις του με την εκκλησία» είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε : «Ήταν σεβαστές αυτές οι απόψεις αλλά προϋπόθεση ήταν να μην διαταραχθούν οι σχέσεις Ορθοδοξίας με την πολιτεία. »
 
Ωστόσο όπως επεσήμανε ο «κ. Φίλης δεν εκδιώχθηκε του έγιναν προτάσεις και για άλλα υπουργεία».
 
Αναφερόμενος στην κ. Χρυσοβελώνη, υποστήριξε πως« «Κακώς πικράθηκε, γιατί ήταν μια εξαιρετική υπουργός, αγωνίστηκε μαζί μας στη Μαγνησία αλλά υπήρχαν κάποιες προτεραιότητες, έπρεπε να γίνουν αλλαγές με νέα πρόσωπα. Στόχος μου είναι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ μέχρι το τέλος της τετραετίας να αναλάβουν μια κυβερνητική θέση»
 
Ενώ για τον Νίκο Νικολόπουλο υποστήριξε πως: «Δυστυχώς χρησιμοποίησε τους ΑΝΕΛ για να εκλεγεί αλλά εμείς δεν είμαστε ένα μοτέλ διανυκτερεύσεων. Μετάνιωσα που στην πορεία των ΑΝΕΛ συνεργαζόμενος με παλαιά στελέχη έκοψα ευκαιρίες από νέους ανθρώπους. Τα λάθη αυτά δεν θα τα ξανακάνω».
 
Πηγή: newpost.gr