«Η γραμμή» σήμερα στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

12:00 π.μ. - Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
12:10 π.μ. - Πέμ, 25/00/2018
Image: «Η γραμμή» σήμερα στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Από τη Θεατρική Ομάδα ΘεατροPolice

6η ημέρα στο 8ο Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας σήμερα Πέμπτη 25.10.2018 με το έργο «Η γραμμή» του Ισραέλ Χόροβιτς, από τη Θεατρική Ομάδα ΘεατροPolice.
 
Συντελεστές
 
Σκηνοθεσία -Διασκευή: Γιούλη Μαρούση
Σκηνικά: Νίκος Βελτσίστας
Φωτισμοί- Ήχος: Δημήτρης Παπαδάκης
Επιμέλεια Κουστουμιών: Βασίλης Σβίγγος
Μουσική Επιμέλεια: Μάγδα Σαρλάμη
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Τσιτσέλης
Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: Βαγγέλης Πυρπύλης
Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη
Βιντεοσκόπηση παράστασης-Φωτογραφίες: Κώστας Λέτσας
 
Παίζουν: 
 
Γιάννης Χριστογιάννης, Θύμιος Παπαγρίβας, Βάνα Ρόκα, Γιώργος Πιστιόλας, Νίκος Τσαρούχης, Γιώργος Τσιτσέλης.
 
Υπόθεση:
 
Διαφορετικοί άνθρωποι που παλεύουν για τη πρωτιά σε ένα έργο που θυμίζει την σημερινή κοινωνία. Πέντε καθημερινοί άνθρωποι, οι οποίοι περιμένουν στην ουρά, τι περιμένουν; Ποιοι είναι ; Θα προσπαθήσει κάποιος να περάσει πρώτος; Κι αν ναι, μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος μέχρι να μπει πρώτος; Θα μπορέσει για το διακαή πόθο της πρωτιάς να φτάσει μέχρι και την «ανθρωποφαγία» ; Πόσο κοντά με την πραγματική ζωή είναι όλο αυτό; Αυτά τα ερωτήματα θέτει η κλασσική μαύρη κωμωδία « Η ΓΡΑΜΜΗ» του Αμερικανού συγγραφέα, η οποία παραμένει επίκαιρη μέχρι και σήμερα. Ποια είναι τελικά η Γραμμή για τον καθένα μας και γιατί πρέπει να είμαστε πάντα πρώτοι; Γιατί η ζωή πρέπει να είναι ένα διαρκής ανταγωνισμός;
 
Βιογραφικό ομάδας
 
Μέτα από πέντε χρόνια προσπαθειών, η ΘΕΑΤΡόPolice πλέον έχει τραβήξει τη δική της “γραμμή” και αφήνει το δικό της στίγμα.! Η ομάδα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013, με πρωτοβουλία της κα Ντίνας Ζορμπά, η οποία είναι διοικητική υπάλληλος στην Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και απαρτίζεται από μάχιμους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη: