Η ομάδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ τιμήθηκε για την προσφορά της στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

8:55 π.μ. - Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018
08:11 π.μ. - Τετ, 28/55/2018
Image: Η ομάδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ τιμήθηκε για την προσφορά της στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

 
Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. ως Δ.Σ. φιλοξενήσαμε στην Ιεράπετρα τις δύο γυναίκες Κατερίνα Ζαμπετάκη και Νηκώλ, εκπροσώπους της ομάδας “Solidarité Normandie Grece ” (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ). Το Διοικητικό Συμβούλιο παραχώρησε μία δεξίωση για να τιμήσουμε την ομάδα και τον Έλληνα Πρόεδρό της Μιχάλη Συνοδινό, για τη μεγάλη διάθεση συνεργασίας -προσφοράς και για το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον τους για το Νοσοκομείο μας. 
Μετά την τελευταία ενεργή συμμετοχή στην αγορά της ενδοσκοπικής μονάδας με το ποσό των 4.900 ευρώ, που κατατέθηκε στο λογαριασμό του Συλλόγου μας, αλλά και την μέχρι σήμερα βοήθεια με την αποστολή μεταχειρισμένου εξοπλισμού (Υπερηχογράφο, φορείο, πατερίτσες με περιπατητήρες, τρία αυτόματα κρεβάτια, ένα αυτόματο τραπέζι μάλαξης(μασάζ), ένα αυτόματο ανάκλιντρο (δυνατότητα ζυγίσματος ατόμου), πολυθρόνες, μπαστούνια ,ένα ορθωτικό μηχάνημα κ.λ.π.), ομόφωνα αποφασίσαμε για την απονομή «τιμής ένεκεν» δύο αναμνηστικών δώρων, ένα χειροποίητο αντίγραφο του δίσκου της Φαιστού στην Ομάδα “Solidarité Normandie Grece ” (Αλληλεγγύη Νορμανδία –Ελλάδα) και ένα αγαλματίδιο με τη Μινωική «Θεά των Όφεων», στον νόμιμο εκπρόσωπό της Έλληνα Μιχάλη Συνοδινό.

20181127-203513
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Νταραράς, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής υγείας Αντώνης Πετράς, ο Γιάννης Ρεμεδιάκης Πρόεδρος του Καβουσίου και της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ», ο γιατρός του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Βασιλειάδης, ο Παύλος Δασκαλάκης μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και αρκετά μέλη του Δ.Σ. 

20181127-203125
 
Οι κ. Αντώνης Πετράς, Ηλίας Νταραράς και Χαράλαμπος Κανάκης τόνισαν την καλή συνεργασία ,την αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον των μελών της Ομάδας για το Νοσοκομείο μας και εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου μας. Η εκπρόσωπος της ομάδας αλληλεγγύης κ. Κατερίνα Ζαμπετάκη τόνισε τους σκοπούς της ομάδας και τη συνεργασία με το Σύλλογό μας και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Επτάστικτο».

20181127-203246
 
 
Για το Δ.Σ 
 
Ο Αντιπρόεδρος     Ο Γραμματέας
 
Αντώνης Πετράς   Χαράλαμπος Κανάκης