Ηράκλειο: Τους πρόδωσαν οι καβάντζες των ναρκωτικών - Τρεις συλλήψεις

2:26 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019
02:06 μ.μ. - Πέμ, 06/26/2019
Image: Ηράκλειο: Τους πρόδωσαν οι καβάντζες των ναρκωτικών - Τρεις συλλήψεις

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τρεις Έλληνες και συγκεκριμένα 45χρονος, 64χρονος και 38χρονη κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι τρεις άνδρες κι έγινε έλεγχος στους ίδιους και έρευνα στο σπίτι του 45χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά σχεδόν 100 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
 
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
 
φωτο αρχείου
cretalive.gr