Kαλαντζάκης: Εν μέσω πανδημίας συνεχίζεται η προσπάθεια για νέα έργα στον Δήμο Ιεράπετρας

6:56 μ.μ. - Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020
06:11 μ.μ. - Παρ, 20/56/2020
Image: Kαλαντζάκης: Εν μέσω πανδημίας συνεχίζεται η προσπάθεια για νέα έργα στον Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση Καλαντζάκη Αρναουτάκη

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη μέσα στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η πορεία των έργων που εκτελούνται στον Δήμο Ιεράπετρας και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κρήτης και το Πρόγραμμα των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπλαση των οικισμών της Γρα Λυγιάς και του Στομίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη την πορεία και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις πρωτοβουλίες που έχουν πραγματοποιηθεί με στόχο την ανάσχεση της διάδοσης του Covid-19.

Μέσα σε μια κρίσιμη περίοδο, όπως είναι αυτή που διανύουμε, είναι πρωταρχικό καθήκον όλων μας η προάσπιση της υγείας των πολιτών. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε στους δημότες μας χωρίς χρονοτριβή, να βελτιώνουμε ποιοτικά και λειτουργικά τη ζωή τους προγραμματίζοντας και υλοποιώντας υποδομές και έργα που έχουν ανάγκη.

Έτσι, προγραμματίζουμε τη χρηματοδότηση του έργου της αναβάθμισης της Γρα Λυγιάς και του Στομίου. Με κομβικές παρεμβάσεις που αφορούν στην ανάπλαση των ανωτέρω οικισμών στηρίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη των περιοχών.»