Κατολισθήσεις στο δρόμο Γούδουρα - Μακρύ Γιαλού

11:18 π.μ. - Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
11:06 π.μ. - Πέμ, 14/18/2018
Image: Κατολισθήσεις στο δρόμο Γούδουρα - Μακρύ Γιαλού

Από θαύμα γλίτωσε διερχόμενη οδηγός

Πηγαίνοντας από τον Γούδουρα προς Μακρύ Γιαλό 3 χιλιόμετρα περίπου μετά τον Γούδουρα είναι η περιοχή Αδιάβατος. Λίγα μέτρα πριν τον Αδιάβατο είναι η εκκλησιά των Αγίων Σαράντα όπου και σταματάμε να προσευχηθούμε για να καταφέρουμε να περάσουμε τον αδιάβατο χωρίς να πάθουμε τίποτα. Πολύ συχνά πέφτουν βράχια μέσα στον δρόμο αλλά ευτυχώς ως τώρα έχουμε μόνο μικρές υλικές ζημιές . 

 
Στις 12/06/2018 πηγαίνοντας η γυναίκα μου στην δουλειά της από τον Γούδουρα προς τον Μακρύ Γιαλό και όταν περνούσε από την περιοχή Αδιάβατος έπεσε στο πίσω μπαρμπριζ του αυτοκινήτου μια πέτρα σε μέγεθος πορτοκαλιού με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω τζάμι.

 
 Η γυναίκα μου ακούγοντας τον θόρυβο τρόμαξε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με κίνδυνο να βρεθεί στον γκρεμό η να συγκρουστεί με διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητο. Ευτυχώς κατάφερε και σταμάτησε το αυτοκίνητο λίγο πριν βγει από τον δρόμο και βρεθεί στην θάλασσα. 

 
Χθες τα κατάφερε η γυναίκα μου και δεν θρηνήσαμε θύματα αλλά πολύ σύντομα με τους τεράστιους βράχους να κρέμονται πάνω από τον δρόμο (όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες) θα θρηνήσουμε θύματα. 

 
Έχω ενημερώσει τον δήμο Σητείας και την Περιφέρεια Κρήτης με mail και έστειλα φωτογραφίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσες με την ελπίδα ότι θα δοθεί λύση πριν έχουμε νεκρούς . 

 
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ