Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού

8:18 π.μ. - Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
08:01 π.μ. - Τετ, 22/18/2020
Image: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου με την ευλογία του ιερέων π. Νεστοράκη και π. Κεντριστάκη

Η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου με την ευλογία του ιερέων π. Νεστοράκη και π. Κεντριστάκη, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, της προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μαρίας Σακκαδάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κ. Θεοδώρας Χριστοδούλου, Προέδρων Κοινοτήτων και δημοτικών υπαλλήλων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την καθημερινή προσπάθεια εξυπηρέτησης των δημοτών και αντιμετώπισης των προβλημάτων της περιοχής.

Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε: «Με βασικούς άξονες το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής της ΔΕ Μακρύ Γιαλού και την επιδίωξη της περαιτέρω ανάπτυξής της, υλοποιούμε έργα με μεγάλη βαρύτητα που αναδεικνύουν τον τόπο και καλύπτουν ανάγκες.

Η μεθοδική δουλειά των εργαζομένων της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού αντικατοπτρίζεται στη συνεχή δρομολόγηση έργων και παρεμβάσεων για την περιοχή.

Ευχαριστώ θερμά τους προέδρους των κοινοτήτων και τους δημοτικούς υπαλλήλους για την συνεργασία και την καθημερινή συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν.

Συνεχίζουμε και το 2020 την άψογη συνεργασία μας προκειμένου να στηρίξουμε την περιοχή και να εξασφαλίσουμε στους δημότες της αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες και τα απαιτούμενα νέα έργα.

Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία».