Λέσβος: Δυο ανήλικοι έκλεψαν λίρες αξίας 40.000 ευρώ

10:06 π.μ. - Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
10:01 π.μ. - Δευ, 02/06/2017
Image: Λέσβος: Δυο ανήλικοι έκλεψαν λίρες αξίας 40.000 ευρώ

Συνελήφθησαν εν πλω προς Πειραιά, όπου πήγαιναν για να πουλήσουν τη λεία τους σε ενεχυροδανειστήρια

Ανήλικα παιδιά ήταν οι δυο από τους τρεις δράστες της κλοπής με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας αξίας 40.000 ευρώ από το σπίτι ενός 78χρονου στη Μυτιλήνη! Μαζί με τους τρεις νεαρούς, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης παραπέμφθηκαν και οι 42χρονοι πατεράδες τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
 
Οι δράστες ηλικίας 15, 17 και 27 χρόνων συνελήφθησαν εν πλω στο πλοίο της γραμμής προς Πειραιά, όπου πήγαιναν για να πουλήσουν τη λεία τους σε ενεχυροδανειστήρια. Στις αποσκευές τους και σε διάφορα σημεία του καραβιού βρέθηκαν κρυμμένες οι 146 χρυσές λίρες Αγγλίας που είχαν αρπάξει από το σπίτι του ηλικιωμένου, αλλά και πλήθος χρυσών κοσμημάτων για τα οποία η Ασφάλεια Μυτιλήνης ερευνά από πού προέρχονται!
 
Οι τρεις νεαροί αντιμετωπίζουν κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη κλοπή, αλλά η δράση τους έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν πόσες άλλες διαρρήξεις έχουν διαπράξει στη Μυτιλήνη ή σε άλλες περιοχές της Λέσβου. 
 
Πηγή: protothema.gr