Λιμενικό Σώμα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης: Προσοχή στην διάδοση ψευδών ειδήσεων

11:10 π.μ. - Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016
11:07 π.μ. - Παρ, 01/10/2016
Image: Λιμενικό Σώμα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης: Προσοχή στην διάδοση ψευδών ειδήσεων

Οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης εξέδωσαν την ακόλουθη κοινή ανακοίνωση:

Με αφορμή ερωτήματα που μας τίθενται από ΜΜΕ της Κρήτης, αναφορικά με πρόσφατο δημοσίευμα με τίτλο «Απογυμνώνουν το λιμενικό της Κρήτης» έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
 
Η επιστολή-καταγγελία όσον αφορά την στελέχωση σε επίπεδο Κρήτης δεν αποδίδει την πραγματική σήμερα εικόνα στο νησί. Οι προσπάθειες των ενώσεων μας, απέτρεψαν την αποψίλωση τους, με την ακύρωση του συνόλου σχεδόν των μεταθέσεων για το έτος 2015.
Τα όποια άλλα διαπιστωμένα προβλήματα και ελλείψεις, με υπευθυνότητα θεσμικά από την πλευρά μας αναδεικνύονται διεκδικώντας την επίλυση τους.
Τέλος έχουμε να παρατηρήσουμε ότι, ο υπογράφων την καταγγελία αναζητώντας πιθανώς ρόλο στα συνδικαλιστικά δρώμενα, το τελευταίο διάστημα, όλο και ποιο συχνά αναφέρεται σε ζητήματα, που δυστυχώς για τον ίδιο μέχρι πρόσφατα που είχε την ευθύνη διαχείριση τους, είτε δεν έβλεπε είτε δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει.
Επισημαίνουμε, λοιπόν, στους όψιμους προστάτες των συμφερόντων των συναδέλφων μας ότι στο μέλλον οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί αλλά κυρίως ειλικρινείς για τις πραγματικές τους προθέσεις.
Για το Δ.Σ.
ΕΠΛΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΠΛΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ