Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τα Ρευματικά νοσήματα.

9:22 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018
09:01 μ.μ. - Τετ, 24/22/2018
Image: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τα Ρευματικά νοσήματα.

Αυξημένο το ενδιαφέρον των Γεραπετριτών

Μεγάλη επιτυχία είχε η  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ρευματικά νοσήματα, τι πρέπει να γνωρίζω»,  που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Επιτροπή Υγείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης.

 
Βασική ομιλήτρια ήταν η  κ. Α. Ρέπα-Ρευματολόγος -Επιμελήτρια Β΄ στη Ρευματολογική Κλινική του ΠΑ..Γ.Ν.Η, εισηγήτρια η πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης κ. Κ. Κουτσογιάννη  και συντονιστής ο  κ. Αντώνης Πετράς, Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας. Παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ του συλλόγου και πλήθος κόσμου. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και ακολούθησαν μετά την ομιλία,  ερωτήσεις και διάλογος με το κοινό, καθώς και η δέσμευση από τον Δήμο και τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση και άλλων ανάλογων εκδηλώσεων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τα Ρευματικά νοσήματα.

 
Ο Δήμος Ιεράπετρας και ο Εντεταλμένος θεμάτων Υγείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου κ. Αντώνης Πετράς, ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία ,την Ρευματολόγο κ. Α.Ρέπα, τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης και ειδικά την πρόεδρο κ. Κ. Κουτσογιάννη και τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.