Με νυχτερινές… καινοτομίες το Κυνήγι Θησαυρού στην Ιεράπετρα

1:06 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018
01:01 μ.μ. - Παρ, 19/06/2018
Image: Με νυχτερινές… καινοτομίες το Κυνήγι Θησαυρού στην Ιεράπετρα

Δυνατά στο πάρτυ από την διοργανώτρια ομάδα Αργά τα Ζα

Πολλές οι καρναβαλικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ιεράπετρα με πολύ κέφι και καλή διάθεση από τους διοργανωτές αλλά και τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες. Το Παιδικό κυνήγι Θησαυρού που γίνεται με την συνεργασία του αντιπροέδρου της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Μιχάλη Παπαδάκη , Προσκόπων και Οδηγών  αλλά  και το Κυνήγι  Κρυμμένου θησαυρού από την περυσινή νικήτρια ομάδα Αργά τα Ζα έχουν ήδη  ξεκινήσει τις προετοιμασίες του ενώ πυρετώδεις είναι και οι προετοιμασίες για την καρναβαλική παρέλαση που θα γίνει την Μεγάλη Κυριακή των Αποκρεών από τον νέο πολιτιστικό σύλλογο. Όλες αυτές τις δράσεις στηρίζει έμπρακτα το ΝΠ ΔΔ  ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας  όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στον Ηχώ fm 99,8 ο πρόεδρος κ. Μανώλης Γεωργαλάκης τονίζοντας ότι η Ιεράπετρα μέσα από όλα αυτά αποκτά μια ξεχωριστή ζωντάνια και μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει έναν αποκριάτικο προορισμό για τους επισκέπτες της.
 
Ακολουθεί συνέντευξη Εμμ. Γεωργαλάκη:
 
 
Από τις καινοτόμες εκδηλώσεις  των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι το Slow PARTY Animals που ετοιμάζει η ομάδα Αργά τα Ζα η οποία σε σχετική της ανάρτηση αναφέρει ότι η  εκδήλωση-party, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, στην πλατεία Ελευθερίας. 
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να βρίσκονται στον πεζόδρομο, στη συμβολή των οδών Γιαννακού και Κοθρή στις 17:00 ακριβώς,μεταμφιεσμένοι σύμφωνα με το θέμα τους!!! Από εκεί, οι ομάδες θα παρελάσουν με τα λάβαρά τους και τις δάδες αναμμένες, προς το χώρο της πλατείας, όπου θα έχει στηθεί εξέδρα για τις παρουσιάσεις . 
Όταν όλοι οι κυνηγοί συγκεντρωθούν στο χώρο της εκδήλωσης-party, οι ομάδες θα αρχίσουν μία – μία να παρουσιάζουν το θέμα τους πάνω στην εξέδρα. 
Αφού όλοι καμαρώσουν όλους, οι ομάδες θα ψηφίσουν και θα ανακηρυχθούν οι νικητές του (slow) party (animals).
Τον 1ο νικητή θα τον φιλέψουν με δύο βοήθειες για την ημέρα του Κυνηγιού.
Τον 2ο και τον 3ο νικητή θα τον φιλέψουν με , από 1 βοήθεια αντίστοιχα για την ημέρα του Κυνηγιού.
Και επειδή τα Ζα είναι μεν Αργά αλλά πολύ large, από 2 βοήθειες θα πάρουν όλες οι ομάδες κυνηγών που θα συμμετέχουν παρουσιάζοντας το θέμα τους.
 
Να μην φύγουν και με άδεια χέρια…