Μετά το Caravan κλειστό και το ¨Αλάτσι¨ λόγω κρούσματος Κορωνοϊού σε εργαζόμενο

4:22 μ.μ. - Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021
04:07 μ.μ. - Δευ, 12/22/2021
Image: Μετά  το Caravan κλειστό και το ¨Αλάτσι¨  λόγω  κρούσματος Κορωνοϊού  σε εργαζόμενο

Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα καταστήματα εστίασης!

Η παρακάτω  ανακοίνωση της επιχείρησης ¨ΑΛΑΤΣΙ ¨ έγινε στο Facebook το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουλίου

Μετά από κρούσμα covid που βρέθηκε σε ένα άτομο στο προσωπικό της επιχείρησης την Κυριακή το βράδυ, θέλοντας να προφυλάξουμε τους πελάτες αλλά και το προσωπικό μας, προχωρήσαμε σήμερα σε απολύμανση του χώρου και αναστέλουμε τη λειτουργία του καταστήματος έως ότου βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά και τα τεστ του υπολοίπου προσωπικού είναι αρνητικά ! Ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Να θυμίσουμε ότι μετά  το κρούσμα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκε σε bar της Ιεράπετρας οδήγησε τους ιδιοκτήτες να προβούν στην παρακάτω ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς ενημέρωση των πελατών τους:

"Η διεύθυνση του Caravan Open Cocktail Bar θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι παρ' όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει και γίνονται από την έναρξη λειτουργίας, αλλά και με την συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού μας να έχει εμβολιαστεί, επιβεβαιώθηκε κρούσμα της #Covid19 εντός της επιχείρησης. Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες αλλά και το προσωπικό μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνουμε κλειστά έως ότου γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που συνιστούν οι ειδικοί! "