Ν. Δασκαλάκης: Μέχρι τέλος του έτους η 1η δόση στους Νέους Αγρότες

7:56 π.μ. - Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017
07:04 π.μ. - Δευ, 10/56/2017
Image: Ν. Δασκαλάκης: Μέχρι τέλος του έτους η 1η δόση στους Νέους Αγρότες

Τι θα γίνει με τους επιλαχόντες

 
Θέματα που απασχολούν τους νέους αγρότες ανέπτυξε μιλώντας στον Ηχώ fm 99,8 ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας κ. Νίκος Δασκαλάκης, Όπως είπε   η καταβολή της 1ης Δόσης αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα των επιλαχόντων.
Στη συνέχεια ενημέρωσε τους παραγωγούς ότι η  ΕΑΣ Ιεράπετρας σε συνεργασία με το BIC Κρήτης (Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης) μέσω του πιο έγκυρου Πιστοποιημένου Φορέα Κατάρτισης και Πιστοποίησης, το ΤΕΙ Κρήτης, ξεκινά την διαδικασία πιστοποίησης των ενδιαφερομένων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων. Συμπλήρωση αιτήσεων για την απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων στα Γραφεία της Ένωσης Ιεράπετρας στους Παπαλάκκους και στα Γραφεία του BIC Κρήτης Φιλοθέου Α΄ 8  δίπλα από τη Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.
Τέλος μίλησε για τα σχέδια βελτίωσης που αναμένεται να ανοίξουν τον Νοέμβριο. Επίσης  και για  τις βιολογικές καλλιέργειες.
 
Ακολουθεί συνέντευξη Ν. Δασκαλάκη: