Ο Γ. Μανουσάκης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη στην πρώτη γραμμή κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ

6:57 π.μ. - Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
06:08 π.μ. - Τετ, 09/57/2017
Image: Ο Γ. Μανουσάκης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη στην πρώτη γραμμή κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στον Ηχώ fm 99,8

 
Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου κ. Μανουσάκης Γιώργος μίλησε στον Ηχώ fm 99,8 για την κινητοποίηση που πραγματοποιεί σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ
Η πορεία ξεκίνησε  από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, θα διέλθει από Νοσοκομεία και κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα καταλήξει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.  Όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωσή της οι εργαζόμενοι διεκδικούν αύξηση των δαπανών για την υγεία από 5% στο 7,5% του ΑΕΠ, πραγματικές προσλήψεις επαρκούς αριθμού μόνιμου προσωπικού, δωρεάν Υγεία, κατάργηση Μνημονίων, ανάκτηση απωλειών.


 
Ο κ. Μανουσάκης  εκτός από τα γενικότερα προβλήματα στην υγεία στάθηκε στα τοπικά ζητήματα που απασχολούν την υγεία στο νομό , τις ελλείψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία , σχολίασε την πρόσφατη ανακοίνωση της Διοικήτριας των Διασυνδεόμενων νοσοκομείων του Νομού κας Σπινθούρη επεσήμανε ότι η ανακοίνωση της κας Σπινθούρη προσπαθεί να φιμώσει κάθε φωνή μέσα από τα νοσοκομεία που θέλουν να μιλήσει  για την κατάσταση που υπάρχει, η αναφορά  στην ανακοίνωση για προσωπικά συμφέροντα προσβάλλει ανθρώπους και ο κ. Μανουσάκης κατέληξε λέγοντας ότι δεν μπορεί να λέει η Διοίκηση  μόνο πόσοι έρχονται αλλά πρέπει να λέει  και πόσοι φεύγουν, για να γνωρίζει και ο κόσμος την πραγματική κατάσταση.
 
Ακολουθεί συνέντευξη Γ. Μανουσάκη: