Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ιεράπετρας στα εγκαίνια της 2ης αγροτικής έκθεσης AgroExpo 2017

12:33 π.μ. - Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
12:05 π.μ. - Σάβ, 27/33/2017
Image: Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ιεράπετρας στα εγκαίνια της 2ης αγροτικής έκθεσης AgroExpo 2017

Δείτε εδώ:

«Σεβασμιώτατε
Κύριε υπουργέ
Κύριοι βουλευτές
Κύριε περιφερειάρχη
Κυρία αντιπεριφερειάρχη
Κύριε πρόεδρε του Επιμελητηρίου Λασιθίου
Εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας
Κύριοι δήμαρχοι και αγαπητοί συνάδελφοι στην Αυτοδιοίκηση
Κύριοι εκπρόσωποι φορέων & συλλόγων του τόπου
Αξιότιμοι προσκεκλημένοι
Κυρίες και κύριοι
Σας καλωσορίζουμε στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής του Λασιθίου, της Κρήτης και της χώρας μας.
Σας καλωσορίζουμε στην 2η Agro EXPO και στην αγροτική Ιεράπετρα.
Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος στη χώρα, 
παρόλες τις επιβαρύνσεις που υφίσταται ο αγροτικός χώρος και βιώνει καθημερινά ο Έλληνας και κατά συνέπεια και ο Ιεραπετρίτης αγρότης,
Η Ιεράπετρα, μια μεγάλη διαχρονικά δύναμη στον αγροτικό χώρο, το 2016 τόλμησε και έκανε το όραμα πράξη μέσα από μια καθ’ όλα επιτυχημένη διοργάνωση.
Με την AgroExpo η Ιεράπετρα εισήχθη δυναμικά στον εκθεσιακό χάρτη της χώρας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες με όρους εξωστρέφειας.
Σήμερα, ένα χρόνο αργότερα, οι επιτυχείς βάσεις, που μέσα από την πολυεπίπεδη προσπάθεια τέθηκαν, προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες για να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της προόδου, υποστηρίζοντας τις παραγωγικές δυνάμεις του δήμου μας και κυρίως τον πρωτογενή τομέα.
Η 2η AgroExpo στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής του Λασιθίου, της Κρήτης και της Ελλάδας δημιουργεί ένα ακόμη πιο ευνοϊκό περιβάλλον που την καθιστά πλέον μια καθ’ όλα καταξιωμένη διοργάνωση.
Αποτελεί το επιστέγασμα και την κορύφωση μιας συλλογικής προσπάθειας, που ξεκίνησε από το Επιμελητήριο Λασιθίου και με χαρά αγκάλιασε και υποστήριξε από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ιεράπετρας.
Πιστεύοντας στον θεσμό της Agro Expo, σε έναν τόπο που τιμά τον αγροτικό κλάδο και επενδύει στην αγροτική παραγωγή, εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Λασιθίου, στους συνδιοργανωτές, στους συντελεστές, τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς της έκθεσης.
Ο αγροτικός κλάδος και οι αγρότες μας είναι η καρδιά της Ιεράπετρας. Αποτελούν κινητήριο δύναμη και κεντρικό αναπτυξιακό μας μοχλό.
Ως Δήμος Ιεράπετρας και ως Δημοτική Αρχή δηλώνουμε παρών για να τους στηρίξουμε, για να διεκδικήσουμε υποδομές και να δημιουργήσουμε βάσεις προς όφελος της αγροτικής Ιεράπετρας.
Δηλώνουμε παρών και δεσμευόμαστε για να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερο την Agro Expo, διεκδικώντας τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων προκειμένου να καταστεί μία από τις πιο δυνατές εκθέσεις του αγροτικού χώρου στη χώρα μας και τα βαλκάνια.
 
Σας ευχαριστώ»