Οι μαθητές στη Βιάννο θα μάθουν για την τσάντα πολλαπλών χρήσεων

11:46 π.μ. - Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018
11:05 π.μ. - Τετ, 16/46/2018
Image: Οι μαθητές στη Βιάννο θα μάθουν για την τσάντα πολλαπλών χρήσεων

Τη σημασία της χρήσης τσάντας πολλαπλών χρήσεων προσπαθεί να προωθήσει ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης

Τη σημασία της χρήσης τσάντας πολλαπλών χρήσεων προσπαθεί να προωθήσει ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, ιδίως στους μαθητές που σε λίγα χρόνια θα βγουν πιο ενεργά στην αγορά και θα χρειαστεί να κάνουν περισσότερες αγορές.
 
Γι’ αυτό, μεγάλη σημασία έχει να μάθουν να μη χρησιμοποιούν πλέον πλαστικές σακούλες, αλλά τσάντες πολλαπλών χρήσεων.
 
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων ενημέρωσης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και σε συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου και το Λύκειο Βιάννου, διοργανώνεται ανοικτή εκδήλωση στο σχολικό συγκρότημα του Λυκείου Βιάννου την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στις 10:00.
 
Στην εκδήλωση, θα γίνει μια ενημέρωση από τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για την πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι στιγμής οι δράσεις κατάργησης της πλαστικής σακούλας καθώς και άλλων περιβαλλοντολογικών δράσεων και θα μοιραστούν οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων.
 
Σκοπός η περιβαντολογική ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των μαθητών πάνω στα ζητήματα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και ιδίως των πλαστικών.



neakriti.gr