Οι ομορφιές του Μακρύ Γιαλού αναδεικνύονται μέσα από τη Skyline

12:44 μ.μ. - Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020
12:06 μ.μ. - Τρί, 16/44/2020
Image: Οι ομορφιές του Μακρύ Γιαλού αναδεικνύονται μέσα από τη Skyline

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κουτσουρά Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθεί και έχει καταφέρει πάρα πολλά στην ανάδειξη και τη διαφήμιση της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κουτσουρά Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθεί και έχει καταφέρει πάρα πολλά στην ανάδειξη και την διαφήμιση της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Μ. Καπετανάκη. Μέσα από συνεργασίες όπως είναι αυτή που άρχισε πριν δύο χρόνια με το  Cretaweather.gr/, τοποθετώντας σύγχρονο μετεωρολογικό σταθμό και δύο κάμερες οι οποίες φιλοξενούνται στον ιστό τόπο https://cretaweather.gr/makrygialos/. Εικόνες τις περιοχής έχουν δημοσιευτεί αρκετές φορές στο δελτίο καιρού τις κρατικής τηλεόρασης. Πλάνα λοιπόν της περιοχής είδαν άνθρωποι από την Skyline οι οποίοι και επέλεξαν δύο μέρη σε ολόκληρη την Κρήτη για να τοποθετήσουν με δικά τους έξοδα καινούργια κάμερα η οποία σε Live Streaming μέσω του https://www.skylinewebcams.com/  δείχνει εικόνα και ήχο από το Μακρύ - Γιαλό. Η άλλη κάμερα έχει τοποθετηθεί στην Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο !!!

Θεωρούμε μεγάλη τιμή  να επιλέξουν ανάμεσα σε τόσα όμορφα μέρη που έχει η Κρήτη, την περιοχή μας και να την διαφημίζει ένα σαιτ που έχει εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά και έχει ζωντανή εικόνα από τα ομορφότερα σημεία του κόσμου μέσω τις ιστοσελίδας και του application! Ήδη στις δύο πρώτες μέρες που το σαιτ ξεκίνησε να δείχνει ζωντανά εικόνα της περιοχής έχει πάνω από 11.000 επισκέπτες!!!

Είναι μία δικαίωση για τους αγώνες του συλλόγου και ταυτόχρονα ένα κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε. Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Κουτσουρά- Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού προσπαθεί να προωθεί και να διαφημίζει το τόπο μας. Βλέπουμε τουλάχιστον ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και αναγνωρίζουν την προσπάθεια !