Οι ζημιές στην πλατεία, το χριστουγεννιάτικο χωριό και η έκκληση της Μαρίας Σακαδάκη

12:40 μ.μ. - Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019
12:12 μ.μ. - Παρ, 20/40/2019
Image: Οι ζημιές στην πλατεία, το χριστουγεννιάτικο χωριό και η έκκληση της Μαρίας Σακαδάκη

Ας σεβαστούμε το χριστουγεννιάτικο χωριό και τα παιχνίδια δηλώνει στον Ηχώ 99,8 η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

Να σεβαστούμε το χριστουγεννιάτικο χωριό και τα παιχνίδια που έχουν στηθεί στην πλατεία της Ιεράπετρας επισημαίνει μιλώντας στον Ηχώ 99,8 η πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κα Μαρία Σακαδάκη. Όπως είπε χθες κάνοντας μια βόλτα στην πλατεία, δυστυχώς κάποια, μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά, δεν σεβάστηκαν το χώρο, ανέβαιναν στη βρύση της πλατείας και πηδούσαν επάνω στα φουσκωτά παιχνίδια. Έσπασαν τον μετρητή της ΔΕΗ, τον ηλεκτρολογικό πίνακα, τσαλαπάτησαν τα λουλούδια δίπλα στο ηρώο και γενικότερα η εικόνα ήταν θλιβερή. Επιπλέον τρύπησε ένα από τα φουσκωτά παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί για τα μικρά που πλέον δεν θα μπορούν να το χαρούν. Ήταν κάτι δυσάρεστο που ελπίζουμε να μην επαναληφθεί. Εξάλλου υπήρχε και ο κίνδυνος να γίνει κάποιο ατύχημα.

hxonews
hxonews

Ας σεβαστούμε τον χώρο, ας περάσουμε καλά τις γιορτές απολαμβάνοντας το όμορφο χωριό που έχει στηθεί στην πλατεία μας ανέφερε η κα Σακαδάκη. Τέλος, ευχήθηκε καλές γιορτές και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται στον Δήμο μας.

Ακολουθεί συνέντευξη κας Σακαδάκη: