Παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου την Τετάρτη

10:29 π.μ. - Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017
10:11 π.μ. - Τρί, 28/29/2017
Image: Παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου την Τετάρτη

Με αίτημα την τροποποίηση της απόφασης του ΔΣ για τη μεταστέγαση της καρδιολογικής κλινικής

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, μετά από τη σχετική συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης την Τετάρτη 22/11, καλεί τους εργαζόμενους του ΓΝΑΝ σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. λασιθίου στο γραφείο της διοίκησης, την Τετάρτη 29/11/2017 και ώρα 13.00 με αίτημα την τροποποίηση της απόφασης του ΔΣ για τη μεταστέγαση της καρδιολογικής κλινικής.
 
 
Ζητούμε η απόφαση να τροποποιηθεί στα παρακάτω σημεία:
·                     Στις απαραίτητες προϋποθέσεις, στο σημείο που αναφέρεται "εξασφάλιση της καλής λειτουργίας των ανελκυστήρων του ̟παλαιού κτιρίου" να προστεθεί η φράση "με πιστοποίηση από την αρμόδια αρχή"
·                     Το σημείο που αναφέρεται "ανά̟πτυξη ενός ε̟πι̟πλέον θαλάµου νοσηλείας για ειδικές ̟περι̟πτώσεις (κοινωνικοί λόγοι, ̟πρόσθετες εισαγωγές λόγω υ̟περ̟πληρότητας κά̟ποιου τµήµατος κλ̟).να διαγραφεί είτε ολόκληρο, είτε να διαγραφεί η φράση "πρόσθετες εισαγωγές λόγω υπερπληρότητας κάποιου τμήματος.”
·                     Στις απαραίτητες προϋποθέσεις να προστεθεί ένα τρίτο σημείο: "ο μέγιστος αριθμός νοσηλευόμενων από το νοσηλευτικό παθολογικό τμήμα θα είναι 27. Πιθανές έκτακτες καταστάσεις υπερπληρότητας της παθολογικής κλινικής με  περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας, θα αντιμετωπίζονται μόνο με  έκτακτη ενίσχυση του Νοσοκομείου με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό".
 
 
Συνάδελφοι, το θέμα είναι κρίσιμο και δεν αφορά μόνο στο προσωπικό της παθολογικής και καρδιολογικής κλινικής, αλλά όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου. Γι΄αυτό σας καλούμε όλους την Τετάρτη 29/11/2017 στις 13.00 στο γραφείο της διοίκησης του Νοσοκομείου στον πρώτο όροφο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου. Ο πρόεδρος κ. Μανουσάκης Γιώργος μίλησε στον Ηχώ fm 99,8  για την κινητοποίηση αλλά και τα αποτελέσματα  συναντήσεων της ΠΟΕΔΗΝ  στην Αθήνα.
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μανουσάκη: