Πληρώνονται μέχρι τις 26 Ιουλίου τέσσερα επιδόματα - Ποιοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς

2:44 μ.μ. - Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
02:12 μ.μ. - Σάβ, 07/44/2019
Image: Πληρώνονται μέχρι τις 26 Ιουλίου τέσσερα επιδόματα - Ποιοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς

Πληρώνονται στο τέλος του μήνα τέσσερα επιδόματα - Δείτε αναλυτικά ποιοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους

Μπαράζ πληρωμών στο τέλος του μήνα. Πληρώνονται τέσσερα επιδόματα. 
 
Στις 25 με 26 Ιουλίου θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού Α21
 
Η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Μάιο και τον Ιούνιο) θα καταβληθεί στις 25-26 Ιουλίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019, καθώς και τη φετινή τους φορολογική δήλωση, μέχρι και τις 16 Ιουλίου.
 
Ενόψει της επικείμενης καταβολής, καλούνται όλοι οι δικαιούχοι να υποβάλουν έως την ερχόμενη Τρίτη τις φετινές φορολογικές δηλώσεις τους, προκειμένου να τους καταβληθεί το επίδομα παιδιού.
 
Δικαιούχοι που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019, αλλά δεν έχουν υποβάλει φετινή φορολογική δήλωση, μέχρι σήμερα, καλούνται να την υποβάλουν εγκαίρως, μέχρι τις 16 Ιουλίου, ώστε να εκκαθαριστεί το επίδομα παιδιού με βάση το εισόδημα του 2018.
 
Μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης τρέχοντος έτους ή τροποποιητική αυτής, το ποσό του επιδόματος επαναϋπολογίζεται αυτόματα με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται υποβολή εκ νέου αίτησης Α21.
 
Όσοι δεν υποβάλλουν εγκαίρως τη φορολογική δήλωσή τους, θα λάβουν σε επόμενη καταβολή και μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσής τους, αναδρομικά το ποσό που δικαιούνται.
 
Την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου στέγασης
 
Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια να αποκτήσει η χώρα συνεκτική στεγαστική πολιτική και αποτελεσματικό σύστημα κοινωνικής προστασίας της πρώτης κατοικίας σε τέτοια κλίμακα.
 
Το προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου με συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό 300 εκατομμύρια ευρώ απευθύνεται σε 260.000 νοικοκυριά και 667.000 ανθρώπους.
 
Τα ποσά
 
Για τον δικαιούχο: 70 ευρώ το μήνα
Για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.
 
Στις 26 Ιουλίου θα πληρωθεί το ΚΕΑ
 
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - ΚΕΑ: Τι αλλάζει η νέα κυβέρνηση - Πώς θα συνδέεται με την αγορά εργασίας
 
Στις 26 Ιουλίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τα επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων
 
Tο Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Σε εφαρμογή του άρθρου αυτού, από 12/5/2016 χορηγείται από τον ΟΓΑ και πλέον από τον ΟΠΕΚΑ, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων 360€.
 
 
dikaiologitika.gr