Πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ιεράπετρας

1:13 μ.μ. - Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
01:12 μ.μ. - Πέμ, 05/13/2019
Image:  Πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας με νέο Πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας με νέο Πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη. Έπειτα από το καλωσόρισμα του Προέδρου, συζητήθηκαν θέματα περί σχολικών αναγκών και αιτημάτων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην αρχή της συνεδρίασης και ο κ. Αστροπεκάκης:

«Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μου ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη για την εμπιστοσύνη του σε μένα. Παράλληλα, ενημερώνομαι καθημερινά για τα θέματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ως νέος πρόεδρος καλούμαι να διαχειριστώ. Θα παραμένω ενήμερος για όλες τις ανάγκες που τυχόν έχουν τα σχολεία μας και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις υποχρεώσεις μας ως οφείλουμε. Προσωπικά, θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Εκπαίδευσης του τόπου μας.»