Προσδοκίες για πτώση κρουσμάτων, αρνητικά τα τεστ σε Άγ. Νικόλαο – Σητεία

12:43 μ.μ. - Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020
12:11 μ.μ. - Τετ, 18/43/2020
Image: Προσδοκίες για πτώση κρουσμάτων, αρνητικά τα τεστ σε Άγ. Νικόλαο – Σητεία

Αρνητικά είναι μέχρι στιγμής τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία των Δήμων Αγίου Νικολάου και Σητείας σε εργαζομένους του Δήμου και αιρετούς

Αρνητικά είναι μέχρι στιγμής τα τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία των Δήμων Αγίου Νικολάου και Σητείας σε εργαζομένους του Δήμου και αιρετούς, ενώ χθες το απόγευμα εξιτήριο πήρε από το Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, που είναι εδώ και μέρες απύρετος και νιώθει καλά, όπως μας είπε.

Έντεκα τεστ, από τα οποία δύο σε φοιτητές και τα υπόλοιπα σε ομάδα εργαζομένων στο Δήμο Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκαν χθες στο χώρο του ΚΑΠΗ, από τον συνεργαζόμενο με το Δήμο ιατρό με χρήση τεστ από την παρτίδα που έχει προμηθευτεί ο Δήμος. Όλα ήταν αρνητικά.

Σήμερα, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η εντεταλμένη για θέματα «covid» δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Φανουράκη, είναι προγραμματισμένα να γίνουν περίπου 30 τέστ. Δύο αφορούν φοιτητές και τα υπόλοιπα εργαζόμενους του Δήμου.

Επίσης, όλα τα τεστ που έγιναν προχθές στο Δήμο Σητείας ήταν αρνητικά. Χθες συνεχίστηκε η διαδικασία και θα ολοκληρωθεί σήμερα.

anatolh.com